ağa tahmini dip beklentin hangi rakamlar ? 1650 filan olurmu ?
ağa tahmini dip beklentin hangi rakamlar ? 1650 filan olurmu ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
usta benimde düşüncem yıllık kapnaşı 1550 de yaptılar 2011 i
tahminim 1750 ila 1850 arası yapacaklar yıl sonuna kadar muhtemel kapanışı 1750 gibi yaparlar
benim de tahminim bu yönde ondan sonra çıkış düşünüyorum
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Yeni ay 15-16 ekim penceredeyiz.
15-16 ekim pencere 72-84 saatlere bakıp ekim sonuna gidişi çözmerye çalışacağız.
Pencereler tehlikelidir trade pencerelerde daha volatildir.
Bu pencere başlamasından itibaren fiyat 1738 deki dibin ya da 1796 daki tepenin dışına çıkacak kısa bir sürede. Olması gereken bu.
Olmaması gereken ve bizi mahvedecek olan ise fiyatın arada kalması durumudur bu da neden olur? Kombinezonun üçgeninde bu olasılık var.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Valla altına düşerken ora bura dip artık diyenleri aylarca gördükden sonra 1 yıl dipleme sürerken sürelkli her ay dip bittileri gördükden sonra hemde bazıları altın 1000 görür deyince en sonda HR müjde verip altın 1300 deyince ben böyle tahminleri yapmıyorum ve tarihte neredeyse ona bakıyorum mühim olan değer değil mühim olan tarih.
jel.
Aslında ben diğerleri gibi düzeltmenin sert değil yatayda olacağını düşünüyorüm.
Bu konuda önceden iki alım yeri vermiştim biri 1750 ler biri 1720 ler.
Süreç bizi bunun birine götürdü diğerine götürmedi.
bu kombinezon senaryoda zigzag 1736 dibinin altına üçgen kombinezon ise altına inmeden dönüyor.
yapılacak iş basit evladiyelik bir al buralarda riskli olur ama ekim dolunayında dipde olursak risksiz olur. ekim dolunayı tepe olursada kaçmış olur ama tepe olursa oradan zaten düşmeli. o düşüşde alırım o zaman bende.
jel.
Bugün Altın
Dirençler 1770-1780 ve 1790-1797.
Destekler 1756-1766 ve 1736-1741.
Jelibon.
Dediğim gibi o yazdığının başını kafam almıyor, beynim idark etmiyor. Bu dediğinin oluru ekimde düzeltme bitmeyecek anlamı taşır. Doğrudur ocak 2013 e düzeltmede doğru olabilir ama ana senaryom ekim sonu dibe daha yatkın.
Şimdi de yeni ay alçalan veya yükselen tepe ardına 15 gün dolunaya satış sonra kasıma aralık ralli ardında ocağa düşüş 2013 yaz sonuna tepe.
Jelibon.
Neyse bunun kuyruğundayız bu hafta bitince bugün cuma olduğuna göre hapseder hop yeni haftaya yeni aya geçiyoruz. Direk yeni ay ve +72-+84 saatlerle başbaşayız haftaya. Onu gözlemleyip ekim sonunu görmeye çalışacağız ondan.
Gelecek hafta çarşamba perşembe nerde olacağımız bize güzel bir trade açtırabilir.
Jelibon.
1775-1780 üzeri yeni aya tepe gidecez demekdir. Bull varsa buranın üzeri kapanışta var.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri