2/4 ude 75 verdim
65 2/4 reload
58 alımlar kose yaptı bereket versin
Az laf çok icraaat
Bura jelibonca
2/4 ude 75 verdim
65 2/4 reload
58 alımlar kose yaptı bereket versin
Az laf çok icraaat
Bura jelibonca
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
75 sort açanlar 75-76 stop.
bu 75-76 geçilirse yeni aya tepe gidecek.
geçilmezse yeni aya dip gidecek.
yeni ay ne? 15 ekim 72 saatler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yogiler komada imkb hedefe gidiyor, alayı komada.
jel.
Bu yogilerden etek olmamı? Olur.
Bunlardan kombinezon olmamı? Olur.
Spde bir dalga eksik son aşağı gelecek bu tepki ardına.
Ardından reload. alayı biçilecek.
cortmu? O NE LA.
Jelibon.
0.1 sp eksi kapanış sata çıkarır ancak.
Jelibon.
B dalgalar ya da 4 ler
sistemlerle çok oynar
kısa vadede sata dönenler akıllı olunmazsa devam edecek sanırken kafalarına ralli yerler.
Bu yogilerin karın ağrısı hep düşecek sanmaları yok öyle bir piyasa.
Q3 var bunu anlayamanlar var, piyasa beklenti alır biz o beklentiyi 4 hazda gördük.
q3 den sonra piyasa bir lira artmadı ne altında ne spde
hatta şu an q3 yerinde
ve sattı q3 ü.
satış bitincede son ralliye alacak.
bazıları twistler karıştırıyor
twistte altın artmadı q3 de altın artar gerisi tırıvırı.
fark ne?
twistin fed balance sheete etkisi yoktu, q1 q2 q3 var etkisi.
gerisi hikaye.
Jelibon.
Sp Komplekse bu tepki yeni aya tepe yapar alçalan tepe ardından 25 ekime düşüş sonra yeni zirve.
iki alternatif var.
ya yeni ay dip, ye yeni ay tepe
yeni ay dipse 25 ekim ara dalgaya gelir.
yeni ay tepeyse 25 ekim asrın alım fırsatı olur.
Jelibon.
dip yap lem 25 ekimi kasım aralığa devredelim alayını.
jel.
bu cortcular bizim finansörümüz bunlar ekmek kapısı bunlar olmasa biz yanmışız bunlar tarihin yazdığı en büyük enayiler bunlar.
Jelibon.
saat 18 de dibi alçaltamazsa dip perşembe değil çarşamba geldi demekdir.
jel.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri