Bugün Altın
Dirençler 1766-1776 ve 1783-1793.
Destekler 1750-1758 ve 1736-1741.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1766-1776 ve 1783-1793.
Destekler 1750-1758 ve 1736-1741.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
68-74-76 sert direnç.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
58 altı ayu, 75 üstü long, arası nötraldir.
Jelibon.
ağa 34,20 geçti sayabilirmiyiz gümüşü ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ağa özel mesajdan bi kota boşlatsana yada bendeki msn kullnıyosan bşr açsana bişi sorcam acil bu işlerle alakalı deil ama![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
69 net geçilmezse çarşamba dibine yeni perşembe dibi saat 18 e kadar gelişebilir.
basit 69 altı üstü.
Jelibon.
usta günlük kapanışlarmı önemli haftalık kapanışlarmı
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
gümüşte ne yapalım hocam?
Bugün gümüş
Dirençler 34.15-34.60 ve 35.02-35.20.
Destekler 33.30-33.50 ve 32.00-32.20.
Jelibon.
Endeks için senaryo şu olabilir yeni ay dip 25 ekim tepe.
15 dak ewleyelim.
Jelibon.
usta piyasayı üç bölüme ayırsak yatay piyasada nasıl olması lazım kapanışın
mesela
1900 den 1500 e düşen piyasaydı
--1550 altı üstü 1640 yatay piyasa --
---1640 -1770 yükselen piyasa ---
1770 bölgesi yine yataya bağlamışsa süreside önemli
sonra diğer aşama desek ya yükselen ya düşen nasıl bir sonuç çıkar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri