Bunu yapman için dipler tepeler yükselmeli.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hui 30 dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hui neydi yaw yemin ederim unuttum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ağa 4/4 sende full longsuniyi işde sevindim buna
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
vix.
jel.
Bir konuyu netleştirelim.
Burada taa 3 bilemedin 4 ay önce bir tarih verildi.
Dünyada kimsenin yapamayacağı bulamayacağı bulanların ıskartaya çıkacağı 10 tarih bulsalar 9 unda yanılacakları
TEK BİR PAPATYA TARİHİ.
3 EKİM.
HAZ 4 DE AL VERİRKEN ARKASINDA BİR PAPATYAMIZ DAHA VARDI VE ONU DİPLE ATLATTIP HAZ 4 DEN 3 EKİME TAM 3 AY YUKARI ALDIK.
GELİNEN NOKTADA PAPATYA GÖREVİNİ HEM YUKARIYI TUTARAK HEM NOKTASAL BORUSAL
+1 GÜNDE ÇALIŞARAK
DOSTA DÜŞMANA 4 YILDIR OLDUĞU GİBİ RÜŞTÜNÜ İSPATLAMIŞTIR.
ORA CORT DEDİLER BURA CORT DEDİLER ORA TEPE BURA TEPE DEDİLER
BATTI DEDİLER ÇÖKTÜ DEDİLER
3 AY 40 KERE TEPE BULDUK SANDILAR
BURADA İSE TEK BİR TARİH VERİLDİ.
3 EKİM.
AMA AŞAĞIDAN GELİŞTE AMA BORUSAL TEPEMESİYLE +1 DE
SONUÇ ORTADA
PAPATYA ORTADA
BUGÜN OLAN DÜN 100 KERE OLMUŞ
PAPATYA NEDİR DOST DÜŞMAN
APIŞIP KALDI
BİZ NE VERİYORUZ NEYLE UĞRAŞIYORUZ
İMKANSIZI NASIL BECERİYORUZ
SADECE VE SADECE
DÜNYADA
JELİBONCADA.
Papatyaya saygı istiyorum bu mesaja o kadar çok teşekkür gelmeliki Papatya taa 3 ay önce verilen papatya ve borusal tepe bulan papatya değerini bulmalı.
Jelibon.
Bir konuyu netleştirelim
ewde öngörüldüğü üzere
daha önce soru işaretimiz olan bir konu bugünle ortadan kalkmıştır
PAPATYA CİVARI SİNİRLİ OLURUM ÇÜNKÜ PAPATYAYA YORUM YAPABİLMEK SONRAKİ PERİODİC TRADEE IŞIK TUTACAĞINDAN PAPATYADAN SÜREKLİ İPUCU ALMAYA ÇALIŞIRIM.
BU PAPATYA YAKLAŞTIĞINDA DA ÇEŞİTLİ EWLERE GÖRE 15 DAKKALIKTA İKİ EW VERDİM SEBEBİ PAPATYADAN ÇOK ÖNCE ALINMIŞ BİR TEPE OLMASI İDİ.
eylül yeni ayında öngördüğümüz bir tepe almıştık.
Arkasından papatya civarına 26 eylüle bir dip aldık.
Ve oradan 4 ekim kapanış yükseğine yukarı aldık.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri