lem yukardayken yukarı kopmak?
Alayı ayu tilt oluyor.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
o gümüşe burada bir hedef yazıldı o hedefe değememek karın ağrısıdır.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
değecek yolu yok.
eninde sonunda.
jel.
ÜÇLÜ TEPE SANIRIM FOS ÇIKTI .
BU İBNENİN DÜŞECEĞİ FALAN YOK .
KOMADAYIM
BİR AYI OLARAK BUNU SÖYLEDİYSEM ARTIK DÜŞÜŞ BAŞLAR SANIRIM .
ARKADAŞ BÜTÜN DÜŞÜŞLER 3 DALGADA KALIYOR YA HEMEN , YA DA BİRGÜN SONRA FIRT AYNEN ESKİ TEPENİN ÜSTÜNDE . AMA YUKARI HAREKETTE 3 DALGA SÜRÜYOR . BU ANTİN KUNTİN GÜNLERİN SONUNDA ÇOK SEERT BİR HAREKET GELECEĞİNE ADIM GİBİ EMİNİM , UMARIM ONU KAÇIRMAYIZ . ÇÜNKÜ ANİDEN ÇOK SERT BAŞLAYACAK KAÇIŞ FIRSATI VERMEYECEK GİBİ . . .
Y E S , WE CAN !!!
şuna dikkat edin, petrolün çok alındığı günler altın sorun yaşıyor.
jel.
3 ekim papatya.
26 eylül dip var.
4 ekim kapanış yükseği var.
Fiyat ne birinin altında ne birinin üzerinde.
Bu durumda 3 ekim papatyadaki sürünme devam ediyor.
Risksiz trader 25 ekimde girer ya da birinin altını ya da üstünü görünce aynı yönde girer.
Arada kaldıkça fikir yok.
Jelibon.
Altın da aynı.
Dolunay hem tepe hem dip.
Fiyat arada.
Orda da risksiz trade yeni ay da.
14-15 ekim 72 saatlerde.
Jelibon.
petrol ewleyelim.
varda yenlieyelim.
jel.
Çok Uzman
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri