bugün bradley bu puşti müthiş kırılırmı acep?
jel.
bugün bradley bu puşti müthiş kırılırmı acep?
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Biri aylardır 3 ekim diyor 4 ekim son dip geliyor o, c ise, PAPATYA TRDE ALAYI CORTCU KOMADA.
Jel.
İşte 3.5,4,4.5 kritik oluyor.
Buraya kadar bir fasıl idi, sşimdi yeni fasıl başlayacak.
Her gün aynıdır bu.
Ya şimdi gelecek sert basacak ama geri alacak,
ya da hepten sert basacak.
Hangisini yaparsa genelde geceye kadar sürecek.
Uzakdoğu ve avrupaya uyum yaparsa yukarı güzel oluyor.
Uyum yapmazsa bu sefer aşağı güzel oluyor.
Ne yaparsa yapsın önce fake deniyor. O FAKE YADA TREND ONUN MEYDAN OKUMASI AĞA BENİM DEMESİ.
jel.
24 Saatlik trade her zaman 3 adet 8 e bölecen.
Eskiden gece beklerdim artık hiç beklemiyorum geceleri uyuyorum.
Fırsat bitmiyor çünkü.
Ne kadar az ekran o kadar başarı.
Jelibon.
Vob - 30 grafiğinde aynı dow jones daki gibi üçlü multi tepe oluştu .
Sn. Jelibon demişti ki bu formasyonun sonu çöküş
o zaman alt çizgi olan 83.450 altına inerse
düşecek . . .
Y E S , WE CAN !!!
1779 hedefli ağır hacimli bir poz daha açtım herro luk kadar değil
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
70.7 ikinci kalan pozun stopudur.
sabahdan beri öyle.
Jel.
en inanmadığım formasyon 3 lü tepe .. iki kere döndüğü yeri üçüncüye testetsin deler geçer bildiğim ..
2013,00
Lem armut, elmayla olsa bu işler Amasya köşe olmuştu,
Zeytinyağla olsa Yunan dünyaya hükmederdi.
Yay şu satışları dow a spye.
Yaptın yaptın yapmadın 25 inde kalede öküz bayrağı var.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri