usta ea larla çalışanlar için bir fikriniz varmı başarı oranları nedir reelde sürekli kazanmaları söz konusumu sizce
kafa yormaya gerek varmı sizce bunlara
usta ea larla çalışanlar için bir fikriniz varmı başarı oranları nedir reelde sürekli kazanmaları söz konusumu sizce
kafa yormaya gerek varmı sizce bunlara
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
BEN İŞDE VERİYE LONGDUM 1782 KOL KESTİM ŞORTA GEÇTİM 1775 POZ KAPADIM LONGA GECTİM 1787 VERDİM DÖNDÜM 1785 GERİ ALDIM ÇIKTIM OFİSDEN. AKŞAM Bİ AÇTIM 1775 YANIORDU. HAY ANASINI DEDİM 1780 kapayadabilirdim ama uyudum kaldım pazar gece 1771 dün çok snirilendim ve kapadı ama çok sinirlenmişdim. uzun üsre işlem yapmicam diye. 2 haftada 100 bin usd kaybettim çünkü![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Senin orada tek hatan var sadece ilk pozda o hata, şu destek direnç tabloya bakmış olsan her gün verdiğim ilk pozun arada kalıyor. Arada poz alındığı zaman sorun yaşanıyor.
İkinci bir hatan daha var, sert bar geldimi bilki devam edecek ilk sıçramadan sonra geri terse dönmeliydin, o ilk sıçrama telafi sıçramasıdır. Gün artık geceye hata ertesi güne kadar satışa dönmüştür.
Nitekim cuma düşüğünün altına gerlerek pazartesi o barı anlamlı kıldı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bunu sonradan yazdım gibi görülmesin bilinki her sefer böyle olacaktır.
Jelibon.
Şimdi de bende aynı durum var.
70.7 minör destek esasen gün desteklerine göre arada kalıyor o yüzden baştan stoplu.
Jelibon.
usta sonradan farkına vardım mesela tam dakkasında kaç puansa 20 puan üstüne çıkarlarsa o yönde haraket ediliyor veya aşağı yönde aynı şekilde diyelim 15 puan yukarı gitti mutlaka 20 puanın üstüne çıkmaları lazım yoksa face atıp geri geliyorlar birnevi 20 puan ve üstü grantör ağırlığı var
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
gideceğim diye, yazamıyorum,....
salı idi, perşembeye kaldı, perşembe pazara,...pazar ise soru işareti,.....
devamlılığı olmayan bir şeyi de yazmak doru olmaz,....
ancak trade eden kişinin trade ye uygun elinde aracı olmalı,.....disiplin bu araca uygulanmalı,....
diğer kişi ise portföy yönetmeli,.....celi bunları zaten 10 numara veriyor,....
bu sakal(bernacke) ve ekibi,.... allemi cihan olsa bu kadarlar, ne yapacak lar şapkadan tavşanmı, sene başından beri çıkartıyorlar zaten,...
o nedenle, 100000 usd belli çizgide kullanılsa idi bunların tozunu atardı,...sakalın ve ekibinin,...alayının,...
bunların manipülasyonu yazaılalı 10 ay oluyor,...bu işin yumuşak karnı enflasyon,...
sürdürülebilirlik ise suriyeden öte gitmez, hemen yanı başımızda,....suriye olmasa manipülasyon bile yapamazlar,....
şimdi ayda 40 mil usd ye, .....piyasa duruduruyorlar ve enflasyonuda dxy ile kontrol etmeliler,...faizleri sıfır çünkü,....
sıfır faize borsa rekoru kıraralarsa adamı, teperler,...alayını,....
annadınıznı,....hepsi dötlek olur aval aval dolanırlar,....
bu yaptıkları, güdümlü siyasetin, global lokasyonu(suriye) başka bir şey deyil,....süreli miyadlı,....hep beraberler,....onun içun sağlam durmaya çalışıyorlar,...
böyle durumda bunların alyını tepeden si.....teceksin, başka yolu yok,....
yada soyacaksın, iyi araçlarla,....
elinde araç yoksa yapana kadar, ama önce buna çalışacaksın, ...öle,....
azimle duvar delinecek yolu yok,....
herkesden özür,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kızdım ve yazdım, herkesten özür tekrar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri