tatil kanada yazıyor coni amcaların adı geçmiyor kesin tatilmi
tatil kanada yazıyor coni amcaların adı geçmiyor kesin tatilmi
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
amerika açıkmış.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
istihbaratı sıkı tutalım arkadaşlar))
Abd de kolumbos tatiliymiş bankalar ve resmi daireler kapalı piyasalar açıkmış,tatilleride acayıp bunların....
![]()
Bana ispatlayacak kardeşim yeni aya 5 trade günü var gidecek 0 26 eylülün altına inecekki ben dolunay yeni ay arasında yükselişten vazgeçecem.
Tam terside geçerli öküz de gidecek dolunay 84 saatteki teğeye geçecek bende tek yön yazacam o zaman burada.
Arada kalınca trade gelişiyor, bizde ediyoz tradei.
Cuma 1782.5 boru dayadık 1767.5-1772.5 destek dedik 1 puan altına indi palamuttan long olduk sabah sabah.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1775-1778, 1783,1788, 1795. 1792-1804 yıllık direnç.
jel.
aşağıda ise,
1763-1765 ve 1753-1755.
jel.
Usta yıllık mı,haftalık mı?
bu ny uzakdoğuya deli oluyor.
jel.
yıllık direnç o son yazdığım o yüzden kale diyoruz oraya bu senenin iki sonuncuyla üç kere denenmiş direnci.
ora patladığında sert cover olur bu yogiler.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri