geldim dünden beri flat .... aksiyon başlasın ..
geldim dünden beri flat .... aksiyon başlasın ..
2013,00
gerilim müziğide açtım son ses. 1775 de patlar hesap...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bu durumda 1810 üstü 1770 altık kritiktir
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada, yolculardan M.Y. adlı kişinin üzerinde kaçak olduğu belirlenen 15 kilo 300 gram altın ele geçirildi. Altınlar muhafaza altına alınırken, M.Ynin gözaltına alındığı bildirildi. AA
aldım bigboss hareketin tamamını aldım ..... önce short ... sonra dibinden long ...
2013,00
kumar lets rock.
araya giren yanar.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün 1800 yaksın artık ...
2013,00
1775 tuttu abi .. vob stop olmadın dimi .. 1776 küsür yaktı platformda
2013,00
yok olmadı olmadı devam...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
1778,63 den dönmüş bende... 1775 de patlıodu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri