PEMBE OKLA SON ZİRVE 1 E 1 DE TAMAM 1791.72,...
İNDİK BİREBİR ÖPÜŞTÜĞÜNDE DÜŞÜŞ SÖYLER,...DİĞER İKİ İNDİKTE BUNUN NEREDEN BAŞALAYACAĞINI SÖYLER,...
TURUNCU KUTU İLE OLAN BÖLGE DÜŞÜŞ İÇİN YETERLİ DEĞİLSE, HER DURUMDA BU 1775.6 ALTINA KALIŞTAN BELLİ OLUR,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bütün bunlar saatlikte,...
[ı]1752.x[/ı] çok önemli
1762.x
1764.x
serisine,....
Eğer düşüş 1764.x ten dönerse 1766.x desteğini koyar,...
Eğer düşüş 1764.x altına kalır ve 1752.x arasında sıkışırsa, ...
1791.72 zirve çizilir ve 1752.x kırılmadıkça tekrar zirve ile yatay py oluşur,...muhtemel bu son yatay sonrasında kuvvetli satış gelebilir,...
Bütün bunlar sp 1435.x desteği ile direk alakalıdır,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1775.2 dönüş yaptı ilk destek 1775.65 vermiştik,...
1775.65 tan devam,...
1770.75 tan devam,...
Destekler güncel,...
Duydum ki burda kacak sayim yapiliyomushsuna bi bakiverseniz olmus mu ? kural ihlalimiz var mi ?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
vay anasını yıllar sonra spotta çok yıllar sonra tabandan mal aldım..du bakalım
BANGA mühim
daha kısa ...çok daha kısa olabilüü mü..olabil...
yukarıdan şortlatmiycak kopca...aşşadan da ben şortlamam
![]()
COMANDANTE
bir ranamayingin içi diye düşüniimmm şincilik...aman diggat deyimm...ever eyle ise, yeni yıl çok uüüvvvlii rezil bi yıl olacak diimmm...gorguyorummm
![]()
COMANDANTE
bekliiz bakalım...kalıp bu şekilde olabilüü...eğer böyleyse 84707 önemli bi nokta..aslında bu daha güzel durdu (simetri+simetri+diametri)
-ikinci birincinin %38
-üçüncü ikincinin %61.8 kadar
ama piyasa bu; belkide ulem ben bitirdim sen hala bitiremedin mi diyordur aga..
![]()
COMANDANTE
anlatmaya çalıştığım aşagidaki mavi mono dalgaya diggat edin..bitiminin ne olacağıdır ki..bu nokta bi dönüm noktasıdır bana göre...allah vatanıma milletime bi zeval vermesin aga...gorgularım bundandır..aga..
![]()
COMANDANTE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri