Yukarı aşağı kırış olsun artık bu ay çok sıkıcı geçti,Yatay piyasada karımızdan yedik
Yukarı aşağı kırış olsun artık bu ay çok sıkıcı geçti,Yatay piyasada karımızdan yedik
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
hocam sankı tobo mu yapmıs bu altın gumusu altında 1840-1850 arasına gumuste 37-38 arasına ucacaz gıbı?
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam ılk once altında 1720 gümüşte 31. 50 de deneyebilir mi?
Trend yapan piyasada kaldıraç oranını iyi ayarlamak gerkiyor trend piyasası kolay piyasa herkese ekmek var yatayda çarpıyorlar ....Trend yakalayınca biraz daha arttırmak gerek lotları yoksa iki ileri bir geri....
Bugün trend başlama oranı yüksek bence...
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Flexy ben küçük bir şehirde yaşıyorum vallahi burada artık Ferrari ile gezmeye başladılar burada çok dikkat çekiyor tabi istanbul için birşey diyemem ama allah mı işlerini rast getirdi Ak mı bilmiyorumbiz kaldığımız yerde saydık ek gelir olarak foreks var yoksa nanay .... buradaki arkadaşlar için söylemiyorum tabi sadece aklıma geldi....
Önemli Uyarı
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Önemli Uyarı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri