Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bide çin tatil.
çin tatil demek az hacim demek.
Bu hem durgun olabilir demek hem istese çok sert olabilir demek.
Çünkü hacim az.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
new buffi 21 ho yu geçemedi, şimdilik.
21 ho shortlar ancak 10 ho altında para eder.
jel.
dax longladım ...a* altının
2013,00
altında longladım ... son kurşunlarım altın long dax long ..
2013,00
82.875 çok önemli direnç dedik , yukarı kırdı . şimdi de ha bire geri gelip orayı test ediyor ama aşağı kırmadı . . .
Y E S , WE CAN !!!
böyle bir oçlik yok daha da yok...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yeter allah belasını versin kırdım laptopun birini sinirden bu nasıl bişeydir ya...
kafayı yiyeceğim ya 200 bin giden ya boru deil lanet olsun ya ben böle kepazelik görmedim
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Sn jelibon bu kasım ayında yapılacak abd seçimleri konusunda bir öngörünüz varmı ,yani daha önceki seçim yıllarında piyasalar nasıl bir seyir izlemiş altın ve gümüş için istatistiksel bir sonuca varılabilirmi bu seçim dongüleriyle ilgili ,bilgilerinizi paylaşırsanız belki yön konusunda önümüz açılabilir,şimdiden teşekkkürler...
margine ramak kaldıydı a* .. dax fırladı .. topladı ...
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri