Aftlo onu brakta hangisi sensin onu de..yok abi psişik olaylarım yok ama ara ara pişiklerim oluyo sölemesi ayıp ayıpsa niye söylenir o da ayrı bir konu.......
filex,
kaşık inceyse eğebiliyorumkol kuvvetiyle..kalınsa pense ile eğebiliyorum ama suonuçta oda kol kuvveti..ama kaldıraçlı
aftlo,
bak şimdi vidyo felan dedin, şu videoton sporting lisbona çak çak yapar mı acaba yaw..vidyo babında
BANGA mühim
iki üçgenin zamansal uyumu falan çok güzel görünüyor .. toplamda 11 ayak dalga var ... hepside birbirinden correctiv .... ahada en favori sayımım ....
2013,00
walla hünkarum ben genişleyen üçgene bastım etiketi geçtim...thrust gayış atıp üçgen dışına cıkmaması gerekiyy...
COMANDANTE
ücgen dışına soyut bi uç yaptı ama gayış attı hünkarum " thrust< e" dir ve galiba son halkanın :f3 olişiyyy
-bence daha kısa olacak..tahminim 10-12 ekim önemli olacak
saygılar...
COMANDANTE
sn selçuklu ,
sanki solda ki c kadar bir iniş olmalı düşünüyorum. ters simetri
sat öncü geldi,...saatlik ancak onay yok,....
short sl,....
1. dk sl 83641,...short onay var,...
5. dk sl 83568,..short onay yok sinyal var,
60. dk short onay yok,....snyal var, sl henüz oluşmadı
günlük,...82604 te boğaya destek,.....
sonuç,.....short için şimdilik 83641 geçilmedikçe yön aşağıya bakıyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1 dk onaylı sl, 83641
Şu an 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 konuk)
Yer imleri