valla içimden gecen ne biliyomusunuz ? 1775 civarında öğlen 2-3 e kadar oyalanış ordan sert aşşa veriş 1750 civarına ordan çok pis bir cover ve cuma kapanışı 1800 üstü![]()
valla içimden gecen ne biliyomusunuz ? 1775 civarında öğlen 2-3 e kadar oyalanış ordan sert aşşa veriş 1750 civarına ordan çok pis bir cover ve cuma kapanışı 1800 üstü![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
2 .pozu 1770 e 3. pozu 1755 e 4 .ncü pozu 1745. yazdım 1800+20 üstüne atmadığı sürece cort daha düşünmem keyfi bilir
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
15 dak sp gelelim.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bugün saat 2 den sonra satışları gelsin artık altında yeter da...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
15 dak sp iki itimalle ama sonuçta tek ihtimalle.
Olunmuş 1430 long ardında 1420 de ikinci long poz alınır.
Gelmezse 1/4 le kalınır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
işte bu ew 3 ekim papatyayı anlamlı kılıyor.
eğer alternatif diye verilen gerçek olacaksa bu piyasa 3,4 ve tarım dışı 5, ve bradley 9 diplesin sonra 25 ine tepe gitsin.
Diğer ihtimalde direk 25 ine tepe gidecek.
Bu piyasada tarım dışından önce bir mok olmaz.
Tek sonuç var bir ralli ayağı eksik. Mööö olmalı
ama bu mööööööö
önce düşerek ya da direk olacak.
Bunu da tarım dışı belirleyecek.
Bu dalgalar asla çöküş itki dalgaları değildir ayular bu yüzden komada.
Jelibon.
Dangalak tr yine önden gidiyor.
50 hodan tepti aşağıda.
21 ho direnç. Üstü long altı short.
Jelibon.
Dangalak tr aşağıda 66XXX yaparak itkicileri çuvallattı.
Tr nin sayımları küllüyen abcler.
tıpkı amerika gibi.
Jelibon.
Imkb.
Jel.
holar.
jel.
koca onsu rezil ettiler utanın lan bir satış getirin ******lar...
tarım dışı iyi gelirse piyasalar uçuyor altın göçüyor. tarım dışı kötü gelirse altın uçuyor piyasalar göçüyor... ee zamanlama ters olmicakmı o zaman ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri