Papatyanın dibe gelmesi , ya da yükselen dibe gelmesi için papatya arkası long için bizim tr nin yarın düşmesi gerekiyor . Yukarı giderse doğal olarak tepeye gelmiş olacak ( yanlış mı düşünüyorum ağalar beyler )
Papatyanın dibe gelmesi , ya da yükselen dibe gelmesi için papatya arkası long için bizim tr nin yarın düşmesi gerekiyor . Yukarı giderse doğal olarak tepeye gelmiş olacak ( yanlış mı düşünüyorum ağalar beyler )
Y E S , WE CAN !!!
Vay be hayata bak vob trader ile beni karşı karşıya getirdi.
1775 den ben short , o ise long . . . Haydi rastgele ......................
Y E S , WE CAN !!!
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Sn . Jelibon biliyorum tarihler tr için değil diyorsunuz herzaman ; ama dikkat ediyorum çoğunlukla bize de uyuyor ( garantisi yok ı know )
mesela dolunayın dibe gelmesi olayı kaçıncı keredir tr ye uyuyor . Hatta geçen ay ki dolunayda ve geçen günkünden para bile kazandım .
Dualarımız sizinle , tuttuğunuz altınolsun . . .
Y E S , WE CAN !!!
4 haz vix al sinyali ardından papatya olan 3 ekim yolunda,
eylül ortasındaki yeni ayı potansiyel geçici tepe dedik ve
3 ekime düşer dedik.
ELBETTE GERÇEK OLDU.
YARIN 3 EKİM PAPATYA.
UNUTMAYIN PAPATYALARIN BİZZAT SERT HAREKET RİSKİ VAR.
BAKACAZ GÖRECEZ 3-4 EKİMİ.
KAPANIŞ DÜŞÜĞÜ HALA DAHA 26 EYLÜLDE SPDE.
TARİHLER EWE BENZEMEZ KAPANIŞLA İLGİLENİR.
4 EKİM 3 EKİMDEN GÜN İÇİ DÜŞEBİLİR AMA ASLA 3 EKİMDEN DÜŞÜK KAPAMAMALI.
ARDINDANDA ASLA 4 EKİMİ YADA ŞİMDİKİ DÜŞÜK OLAN 26 EYLÜLÜ ALÇALTMAMALI YOKSA 25 EKİME DÜŞER SP.
DÜŞMESİ KOMBİNEZONDUR VE AYULARIN ÇÖKÜŞ TOPİCLERİNİ 2013 E DEVRETTİRİR. YANİ KISA VADEDE YENİ ÖKÜZLER BİÇİLRKEN ORTA UZUN VADEDE OLAN ÇÖKÜŞÇÜLERE OLUR.
4 EKİM GÜN İÇİ DÜŞÜĞÜ AMA ALÇALAMAYAN KAPANIŞI
YA DA
DİREK 3 EKİM YUKARI KIRILIM BAŞLANGICI İSE ETEKTİR.
KISACA ÇÖKÜŞ YA DA SHORT TOPİCLERİ YA ETEK GİYECEK YA KOMBİNEZON.
JELİBON KOMBİNEZON İSTİYOR ÇÜNKÜ ÇÖKÜŞÇÜLER EN ÇOK ZAMAN UZADIKÇA TİLT OLUYOR.
AMA ELBETTE ETEĞE DE RAZI.
BAKALIM GÖRELİM 2 GÜNÜ. PAPATYALAR SERTTİR PRO İŞİDİR. GÖRÜN SONRA GİRİN. ZATEN YAKLAŞTIĞIMIZDAN BER BUNU YAZIYORUZ,
VADELİ PİYASALAR KUMAR YERİ DEĞİLDİR GÖRMEDEN DEĞİL GÖREREK TRADE KAZANDIRIR.
GÖRELİM BAKALIM 2 GÜNÜ.
JELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bakın bu yorum burada anlatılanların kapıldığını anlatıyor bana ve beni mutlu ediyor.
yanlız bunu bende çözemem işte sorun orada.
Sevgili Selçuklu'nun dediği doğrudur, dolunay 72 saatte dip vardır ve tam dolunayda da tepe vardır.
İşte bu puşti elbette bunu bilerek yaptı.
Çözdürmemek için yapılmış hamlesi budur.
Eğer dolunay 72 saatler olan 26 sı dipse ileride o gün içi yükseği olan değeri geçmesi gerekir. Ve bu karara ancak orada varacağız ve yeni aya yükseliş olacak.
Aksinde ise geçememiş olacağız ve bu sefer de yeni aya düşüş olacak.
Şimdi bakacaz 3-4 ekime çünkü artı 72 ve 84 saatler, 1/4 long aşağıdan zaten onu tutacağım 1/4 diğerini 1769 stop olup 3-4 ekim hemde çarşamba perşembe hafta dibe gelirse daha aşağıdan reload edeceğim.
Başka birşey gelmiyor aklıma.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir başka akla gelen şu:
Papatyaların dönüş kadar diğer özelliği kırılım özelliğidir.
Olası yarın yukarı sert bir kırılımda asla ters trade denemeyin.
Jelibon.
Altında olay şu.
1775-1780 altı üstüdür olay.
Ve bunda kapanış arıyoruz hafta başından beri.
Spot altın 2012 eski tepesini geçmemiştir ama aralık kontrat eski 2012 tepesini geçip geri düşmüştür.
BU 1790 lar biliyorsunuz aylardır olduğumuz rangein üst noktasıdır ve pazartesi harekete ayunun orada savunma yapması dolğaldı.
Teknik anlamda orası geçilmedikçe bu 1526-1793-1804 rangein içinde aylardır bulunmaktayız.
Onun için bu piyasa kapanış bazında 1775-1780 altı üstüdür önümüzdeki haftalar için. Ve elbetteki ardındanda aralık kontratın pazartesi yaptığı 1794 değerinin üstü ancak yeni aya yukarıyı ispatlar.
Jelibon.
Bu arada sp deki 26 sındaki kapanış düşüğü 1433.
oew bilindiği gibi 1440. bir oew sınırı -7,+7.
1440-7=1433.
jELİBON.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri