Bunu dinleyince bunu buldum
Vadrum - Classical Drumming - Out Now!
http://www.youtube.com/watch?v=CWki-...feature=relmfu
![]()
şimdi diyoruzki 1786.7 üstü kapatamadı bu yani -26 saat dip deil...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
1787.6 kapaması imkansız oldu artık... eski tepeyide geçemedi... satış beklicez...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Jeliboss bir rakam verdi gitti oraya yerleşti goldiii ne oldiii
1769 kırılımda aşağıda ilk etapta 1765, yukarıda 1778 gözüküyor du bakalım
![]()
Cumalar hapseder
Mac haftaya
İi haftasonları.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bütün arkadaş es dostu dolaştım 1 haftalık bakiye topladım... bütün kredi kartlarıma yüklendim gittim iş bankası atmden nakitleri hesaba yatırdım. koştum eve iş bankası net şubesinden integrale havale yaptım. anında hesaba geçti teminat. 1771 den allah ne verdiyse şortladım. ya bu sene ne kazandıysam vericem geriye gelecek hafta herşeye sıfırdan başlicam yada volenin kralını vurcam...
farkındaysak 2 haftadır altın aynı yerde dolanıp duruyor...
Bu hafta sonu endekste çok rahatiz.
Aylar önce 3 Ekim dedik.
Aylarca 4 hazdan beri kolayca geldik alayı ora cort bura cortcuya rağmen tek trade ayulari amuda kaldırıp ters salto attirip çeşitli kavurma taktiklerini üzerinde denedik.
3 Ekim e gelmedende Eylül ortasının yeni ay olması sebebiyle Altın'ın dolunaya huzursuz olacağını bildiğimizden endeksdede yeni ay civarı tepe alarak
DİKKAT 3 Ekim papatya 30 Eylül bradley ve 26-03 arası endeksdede tepe değil dip olacak dedik.
Bu yogiye 3.5 ay üstüne tokat atmakti.
Dünyada 1 numara oldugum bir endeksde elbette 3 ekimi doğru yorumlayacaktım ve oldu.
Dow dün dip yeniledi yeni öküzler komaya girdi.
3 Ekim bu topicte 4 haz i bitti ki o zaman i idi sonradan abcde lere gecmiştik 3 Ekim taa 2-3 ay önce verilmiş bir tarihti. Ve arada sadece bir papatya daha ve bir bradley vermiştim.
Aradaki tarihlerin dip olması ve bunu bizim kolayca tespit etmemiz 200 sp puanını alayı yogiye rağmen tek trade almamızı sağladı.
Her gun short her gun tepe çağıranlar papatya nedir anlamış oldu.
Papatya tradein tek gercegidir.
Sonuçta 3 Ekim'e yaklaşırken 3.5 ay biçtiğimiz basiretsiz iktidarsiz yogi ırkına ay ortasında olan yeni ayla acaip bir madik arttik ve nihai olmayan ama geçici olacak ama yine bugüne kadarki Mart 2009 dan beri en yüksek olan bir değerle tepe bularak
3 ekimin tepe değil dip olacağını taa 2 hafta önce anladık.
Bu elbette asrın öküzleri için büyük nimetti.
Asrın öküzleri 3 Ekim de tepe olarak esasında boğa piyasada Mart 2009 dan beri olan bir sp endeksinde ayuluk yaparak esasında büyük bir hainlik ve enayilik yapan bu uğurda kisileri kandırmak için açtıkları 1000 lerce short topicleri olan ayulara
Hayatının en büyük madigini atarak kroseyi alınlarının ortasına çakmak için heybetli ve asıl öküz ırkımız 3 ekimi tepeye değil dibe getirerek
3.5 ay üzerine süreci uzatmanın yolu tepe değil dip almak 3 ekimde.
Bu arada olan yeni öküzlere oldu ama öğrenecekler zamanla papatyayı.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kısaca
Papatya dönüş için vardır.
OLASİ DÖNÜŞ İÇİN VARDIR.
Endeks 3 Ekim papatyaya yeni aydan düşerek gelmektedir.
Son kısa vadeli trend dusus yönünde olmaktadır.
Düşüyor ve donecek.
Düşüyorsa nereye doner?
Yukari doner.
Aday nedir?
30 eylül bradley, 3 Ekim pap, ve dolunay 72 saatler.
düşerek geldiysek bu tarihler dip yapıp yukari doner.
Untmayin tarih ısı basittir
4 Ekim kapanışı 3 Ekim'den aşağı olmamalı.
Ve 3-4 Ekim'den sonra bir daha kApanis alcalmamali alcalirsa 25 Ekim'e düşer sp
Bu 26-30-3 arasında yapılacak ve tarafımızdan öngörülmüş dibin ardına dip yenileme gelmemelidir.
Gelirse diğer papatya 25 Ekim'e düşer piyasa.
Gelmezse şahane bir Ekim ayı hemde 3.5 ay üzerine bizi bekliyor.
Olay çok basit.
Bu ayuya 3.5 ay ardına etek senaryodur.
Etek giydirip pavyonda dans ettirecez bütün ayulari.
Olay çok basit
Kolayca dip olacağını anladığımız bir tarih papatya dibe geldi ve yukari donecek
Etek giyecek ayu
Ve bizim trade plans belli
Verilen tarihler long olur ve 25 Ekim'e artar
Bu etektir
Stopuda verilen tarihlerdir.
Kısaca
26 agu- 3 Ekim kaPitilasyonu longdur stopta aynı tarihte alınmış dipdir.
Bu etektir. Bu pavyondur. Bu keranedir.
Yogiye.
Jel.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri