hayatın akışına dair,....
vay canına,....
hayatın akışına dair,....
vay canına,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
çok basit gitmeden önce, 6 haftalık pro ceksiyon,....
ne var 85625,....yapmışmı haftalıkta yapamamış,...
ne olmuş hayatın akışı bozulmuş,....
ne olmuş, dış ken içe dönmüş cari olmuş, cari ne demek, py(boğa) kendi yatayına dönmüş ve tepeyi vermiş 90675, 90675 ne verir bize,...
shortsak pramitleme imkanını büyük avantaj dır bu,...ayrıca dibide verdik bu py için az önce,...bir öneceki yaorum,...
yani 90675 77450 ne ama haftalıkta kapanış,...bunun dışındaki kapanışlar,....
bakın yukarıda boğayı ralli yapar, aşağıda ayıyı şelale yapar,...ama kapanışlar, haftalık kapanışlar,....arası biçer /döver,....
duygusal olmayana iyi de para yapar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
heraklitos ne demiş,........
bir şeyden herşey, her şeyden bir şey,........
Hocam cok sagolun,
varolun ..
emeginize beyninize sağlık ..
iyi hafta sonları cümleten ..
Gözler Kendilerine, Kulaklar Başkalarına İnanır ...
izleyeleim bakalım,.....şimdi 8 günlük totali yatayı bismillah tutturduk,...düşüşü bulduk,...short ve longlar için güvenli poz yerelerini verdik,.....
graflarla besledik,....son tahlilde,...sp önemini vurguladık
o da burada,....
ve son dört graf attım,....dün celinin orada 1752 vurguladım,.....gold bunun üstüne atarak kaçtı,....
stok taki düşüş dxy yi hareket ettirmedikçe başkası düşünülemez,...düğün dernek olmasa bunun la hiç işim olmaz,...ancak siyah beyaz arasına bunu gri olarak verdikleri alenen belli, ......tam bir oyuncak, ....hemde noktadan sonraki yetiyor oynamaya, daha ne olsun, göm kafayı buna, çeksinler altından halıyı,....
şu çok açık, bu nesne olmasa pysaların düşüş veya çıkış hızına kimse yetişemez,....
keh vede keh,.....![]()
şimdi son geri alışta,....mavi krmızının sağına geçti, ve artık bu yarım tepe demek,...mevcut tepe üstüne yarım bir tepe daha,....
ne için kimseye para vermemek için, py yatay ve bunu uyrdık sıkça,....
güvenli poz yerelerimiz dışında mutluluk gir çıkta, pozunu sevme gir çık,...
şimdi düşüş, çıkış(daha sonlanmadı, yarım tepe muhabbeti ve 1762.x-1752.x, sıralı kırması şart, ), tekrar düşüş
cacıkmı bu,...
bundan sonrasına gld ile ilgili yada başaka bir ziynet eşyası ile ilgili,...
trade maksatlı yorum yapmayacam,.....
sadece global maliyet yerleri gelince,.....bahsederiz, buda trade amaçlı olmayacak,....voba destek mayetinde olacak,....bana ne,...
bakın ben burada stonhanda kaç gün önceden 1.2995 1.3018 bahsettim paritede,...
gld için 1.721.9 üstü yönetilmeli dedim ki fiyatlar 1668 de idi,...
obama yerleri ıvır zıvırlar,.....1666.6 lar filan falan,.....
onun için yurdum insanına iyilik te yaramıyor, soyulun griden griden devam edin,......
Merhabalar,
Sayın Hocam hoşgeldiniz,sefalar - gönüllere ferahlık-huzur getirdiniz...
İyi ki varsınız,sağolun.
Bu haftasonu iyi ki analizlerinizle karşılaştım,çalışacak sindirilmesi gereken o kadar öngörünüz var ki...
Herşey için sonsuz teşekkürler.
İyi tatiller arkadaşlar...
boayı temsilen yeşil,...................
ayıyı temsilen kırmızı,..................
mevcut düşüş ilk yeşil boa trende çarpmadan 84625 tepe yenilenirse çizim küçük farklar yer ve çöp olur,......
ben hassas bir adamım,.....
keh, keh,....
beklentim bu gün gün içi verdiğim haftalık rakamlar(gemi ve yük konuları)...oraya kadardır maxsimumda,.....buda muhtemel önümüzdeki hafta (8 gün total muhabbeti cuma son, sonrası yön çıkacak,...muhtemel boa devam olur),...
bu rakamlar yeşil ve kırmızı trenlerce karşılanacaktır,....
ağaya selam yola devam,....
Şu an 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 konuk)
Yer imleri