hocam ben ekrandan alıp satmıyorum sadece fızıkı ...)))
valla ben kaçtım haftaya kadar yorumda yasak bana arasıra temiz hava oksijen lazım beyine cümleten iyi akşamlar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
DİRENÇ 1785-1790.
DESTEK 1769-1775.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
eee sen burayı takip ediyon da mayıs ortası evladiyelik olur dedik.
daha önce 1575 her 15 puan düşüşe 1/4 long dedik.
Sallıyorumu sandın yoksa altın 1000 cilere mi inandın.
Altın 1000 doğaya yani ewe aykırıdır. Kim öyle birşey duyursa hiçbirşey bilmiyor demekdir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
şuan itibariyle giden para forexde 72 bin amerikan doları vobdada bu fiyatda kalırsak altında gidecek olan 9000 bin tl... vob trader dükkanı kapatır... buraya kadarmış bu macera...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
kusku burdan gelmelı artık yarın cok onemlı ...
jelibon hocam sp nin 3 ekimde tepe ihtimali yok mu?
5 dakkalıkda bi rsi uyumsuzluğu var... bide 1786 altında haftalığıda 1775 altın kapar inşallah... yoksa hesaplar patlamış mısıra döner...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sayın vob trader 1 ve 5 lik(kesmek üzere) satış üretti,....
ancak bir sorun kaldı, kavruk piyasalar,....yani tr gibi,....bu gün kendini belli etti,...yarın bunlar için tutabilirler goldu,....buralardan veya biraz daha belki satış yakın olacak,....1704 çıkarsa bütün topiğe yeter zaten,...
umarım portföyünüz dayanır,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şortmu????
ETEK.
jELİBON.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri