SENİN DEDİĞİN ANCAK TEPE YENİLEME OLMAZSA ALÇALAN TEPE GELİRSE OLUR AMA İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY.
jELİBON.
SENİN DEDİĞİN ANCAK TEPE YENİLEME OLMAZSA ALÇALAN TEPE GELİRSE OLUR AMA İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
arkadaş bugece 1800 ü geçerse şaşmam bu dakkadan sonra
15 gündür 50 puan satamadılar birgünde sattıkları aldılar
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
3 EKİM PAPATYA 26 EYLÜL DE ÇALIŞMIŞTIR.
25 EKİME SP YUKARI GİDER.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şort yeni aydan dolunaya olur.
Dolunaydan yeni aya short olmaz.
2+2=4 dür. 5 değil.
Jelibon.
evet realize başladı, temkinli açın,....
henüz 1 dk lıkta,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Iyi geceler.
Jelibon.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Pencerede gelecek sallamalar alım fırsatıdır.
Neden sallarsa sallar?
Dow sp gibi 1 4 e girmedi aslında 1 4 yokda onda ihlal yok.
Yapmaya karar verirse 27-03 bütün düşüşler alım fırsatdır.
Jelibon.
total 8 gün yatay py vardı, ....
bu py hem short hem long, ....
nitekim ikisinide yaşadık,....yaşamaya devam,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hiçbir zaman kolay demedikki 72 saatler yüzünden
olmasa daha da kolay.
dolunay-yeni ay arasında short olana şaşarım.
dün dolunay pencere başladı ve 6 trade günü sürecek sabırsız asrın şahane buffileri dayanamadan -72 saatte işi bitirdiler.
pencereden önce short olabilirsin ama pencerede yada dolunay-yeni ay arasında short olmazsın.
Olursan aha böyle olur.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri