euro altın tarihi zirvesini kırdı kıracak????
euro altın tarihi zirvesini kırdı kıracak????
jelibos nolur çık biyerden altın şortum de bişi de yaw... rahatliyim bir...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
inat ettim çok büyük ya pis batıcam ya voleyi vurucam...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
poz artırdım .. istop margin .... burdan küskü gelmezse bu işi bırakırım ....
2013,00
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indik satışı verince, buradan paylaşacam,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dünkü pozitifi buna uygularsak negatif var burda durması lazım burda cort diyorum
ama patronun tabir ile as olan fiyat tır gerisi ikincildir
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
bir buradan shortlansa birde 177x e bırakılsa,.....veya 1 buradan shortlansa 1 de üst kanal kırılımına bırakılsa,.....
euro altın zırve kırmıs her dusus alım fırsatı artık dolar bazlı altında.....
Shortmu???? Etek.
1774 üstü kapanışta dolunay -72 saatlerde dipleme işi bitmiştir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri