forex hesabı patlamasın diye para geçtim 1800 olursa anca patlar... 1751 le hala şortvobdaki sabah açtıklarımı 1755 altı kapadım allahdan. 1763 den bombalicam onlarıda geri ölümüne ya herro ye merro...
forex hesabı patlamasın diye para geçtim 1800 olursa anca patlar... 1751 le hala şortvobdaki sabah açtıklarımı 1755 altı kapadım allahdan. 1763 den bombalicam onlarıda geri ölümüne ya herro ye merro...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
60 direnç oldu 53 destek oldu 64-70 tüm hızıyla yolda.
Ben çıkıyorum perşembe cuma ağamın olsun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1764 üstü gelen alıcıya verdim vobda...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
yaw ben long olsaydım eğer 50 kere dipde kalkıp inmeden dönmezdi. şimdi vur 1740 dön ordan 1765 e mi yapıcak bu hey allahım ya.
sankı dolunayda zırve ıstıyorlar????
patlamassan hesap adam deilsin git patlat 1800 e kdr pozu kapatanı ...sinler
geldim stop olmuşuz a* ...
2013,00
düğüm ny de çözülecek
2013,00
saat 18:00 e kadar aksiyon gözüküyor 1758 de 1 likte boşluk bıraktırlar bilsek kapıyacaklar 5 puanlık bir güzellik yapacaz
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
selçuklu nolcak bizim halimiz yaw...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri