1758 ve üstü de ne varsa dayadım şorta vobda kapadımda platformu. forexdede geceden şortum 1751 den. 1764 ve üzeri hesap patlar...
1758 ve üstü de ne varsa dayadım şorta vobda kapadımda platformu. forexdede geceden şortum 1751 den. 1764 ve üzeri hesap patlar...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Dünkü stopları patlatan küskü barı tamamiyla
GERİ ALAN ASRIN ÖKÜZLERİ
BU HAREKETİNLE ZAVALLI YOGİLERE
GÖZDAĞINI ÇOK GÜZEL VERİYORSUN.
HEYBETTLİLİK BU İŞTE YOGİ DOLUNAY DİP OLACAK BİLİYOR VE KORKUYOR SENDE GÖZDAĞINI VERİYORSUN.
DAĞLAR TAŞLAR ÖKZÜDEN KORKUYOR.
SONUÇ BELLİ ALTIN 1000 CİLER KOMADA 2000 YOLDA.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
eskıden haftalıkta bır orta bolınger yapardı namussuz altın ıle gumus...şimdi iyice korktular heralde enflasyondan...
Diğerlerinden farkımız
BİZ BURADA ASLA SHORT OLMAYIZ.
BİZ YENİ AYDA SHORT OLDUK.
DOLUNAYA SATIŞLARI DA
ÖNCEDEN VERİLMİŞ YERELERİMİZDE LONG OLMAK İÇİN KULLANIYORUZ.
SHORTMU? PEH PALAVRA.
1/4 LONG DEVAM, İKİNCİ DESTEĞE GELİRSE İKİNCİ PARÇA ALINIR GELMEZSE MAL 1/4 DE KALIR SAĞLIK OLSUN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Uzun vadeli Tarih
23-29 Ekim.
hocam bu tarihte tepe gelırse ne olur altın gumus?
yeter ki dolunay dip olsun.
dün pencerenin ilk günüydü.
Jelibon.
reis sen bi tur daha aşşa salto yapacağını düşünüyormusun ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri