İyi geceler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Amcam ın adaleti bu kadar.
Bu amcam kadar kimse bu rakamlarla oynayamaz.
Dedikki dolunaya düşüş ispatı 33.80 altında kapanış gümüşte ve 1753 altında kapanış altında olursa olur.
Gümüşü üstünde altını altında tutuyor.
İŞTE PİYASA BÖYLE BİR BİRŞEY HER KOŞUL VE DURUMDA FİKİR KARMAŞASI YARATAN BİR MEKANİZMA.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vay be boru döşemişizaşağıda huiye.
Jelibon.
Neden 4 1 e girecek dedik.
1. ndx girmişti ve 4 1 diye birşey kalmamıştı. Biz dün 1440 dan yukarıda kaldı diye oraya etiket atmayız. O sabır ve öngörü bizde var.
2. ew. Aşağıda grafta. yeşil e nin her dalgası zaten 3 dalgaydı. Aşağıda yayınlayacam 30 dakklaık sayımı.
3. papatya.
4. yeni ay dolunay arası döngüde olmamız.
5. 30 eylül bradley.
Jelibon.
Unutmayın son 3 şıktaki hakimiyet Jelibonla calderoların pretçırların grandların farkıdır.
Ew deki başarımız tarih olaylarına hakimiyetimizden geliyor, onlar diktin sene bunu bilemeyecekler.
Bizim için ise ew hem fiyattan hem tarihten sonra gelen bir olgu.
Biz ewleri tarihe göre bakıp veriyoruz.
Jelibon.
hocam bu altın ıle gumus ekım sonuna dusmesin?
2. şıkta bahsedilen her dalgası 3 dalga ama ayıboğan sp ew.
Jelibon.
Neden 1430 dan önce almam dedim oew 1440 olmasın rağmen?
Sebebi grafta var.
Jelibon.
Graftaki mavi b,
papatya 3 ekim,
bradley 30 eylül,
dolunay 30 eylül 72 saatler
de işaret çakacaktır.
Ve ardından da sp de 25 ekim tepeye gelecektir.
jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri