ağa şimdi 2 hafta düşüşmü bekliyoz ?
ağa şimdi 2 hafta düşüşmü bekliyoz ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bu psikomanyak 1775 kapar simdi tam, seğredin eğlenceyi ondan sonra benmi bunla dalga geçiyom bu mu benle dalga geçiyor kimse bir mok anlamaz.
Zaten önemi de yok ne yaptığının arttımı baiyemiz arrttı sorun yok o halde isterse 200 olsun isterse 3000 olsun mühim olan onun rakamı değil benim bakiyem. Gerisi tırıvırı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Psiko manyak oynuyor bizle işte, bizde anlamadık ne beklediğimizi.
16-17 72 saatten gün içi yüksek var, kapanış yükseği varmı yokmu kapanışta belli olur.
Dowda tepe yenilemedi galiba, 4 uzatıyor,
Bu işin var ya baştan beri haftaya kalacağını biliyordum. Bunun ruhunu çözmüşüm.
Baacaz bakalım haftaya.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
aslında hesapladım kaşıkla topluyorum kepçeyle bi veriyorum tek harekette feriştahım dönüyor. ay sonu bi bakmışım aracılara bir sıfır araba parası ödemişim ama bana bi maaş ya kalmış ya kalmamış. aslında hareketleri küküç hacimle yapsam destek dirençlerde daha iyi olucak. birde vobda spike bar geliyodu altında orda aktife bekleyen emirlere vuruyordum. bu ay trend olduğundan pek öle seans açıkken spike bar olmadı geceleri oldu spike barlar...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
SIPA Yatay sıfır kapanış 7 ya da 8 sert gelecek, kısa vadede aynı yönde olun.
Jelibon.
Altın bu hafta daha önceki en yüksek kapanış 1774, bugün 1773.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri