dolar bugün çok çırpındı ama ayağındaki palet yüzünden sağlam basamadı. gene de iyi mücadele etti
dolar bugün çok çırpındı ama ayağındaki palet yüzünden sağlam basamadı. gene de iyi mücadele etti
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kimin öğrencisiyiz
4.c yi 1.618 olan 66459.xx den yakaladım.en düşük 66473.xx gördü
ordan kurşun sıktım
kırsaydı 1300 puan aşağı devam olacaktı
82550 long devam long
hedef
69500-70000
noldu len tr yogi palası yemedimi vermek.
benim adım passat
bu topiğe karşı gelemezsin
o kadar
herkese kolay gelsin
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Neyse ben kaçtım, buna bakarsam kuponu yatıramayacağım.
1758 long, 1758 stop.
perşembeleri en zor trade günüdür unutmayın. altın için haftada 5 trade vgünü varsa perşembe en tehlikeli olanıdır.
Perşembeleri hem çok marj olur hem çok trade olur.
bu hafta marj çok değil ama trade ve savaş çok var.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
amma daha tam net al sinyalim yok
ew tamam sırada trend kırılımı var
yukardan gelen trend direnci şu anda
67292.xx de
10 ho var daha oda
67936.xx de şu anda
daha sırtımızı yaslayamadık.tetikteyiz hala
yogi her an pusuya yatırabilir
3600 puanını aldım zaten
şimdi daha çoğunu kovalıyorum
passat
altın için 6 eylül 2011 1920 t epe noktasının 377 fibo noktası 19 eylül 2012 tarihi burda yapılan 1779 tepesinin yukarı kırılma olasılıgı bence yüzde on olasılık ekim başına kadar önemli bir fibo noktası da yok o yüzden ekim başına kadar altında şort kovalayacagım fibo da 377 dönümü çok önemlidir long deneyecek arkadaşlar çok dikkat etsin derim
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ew ye gidiyoz ew ye............
Altında yükseliş devam edecekse eğer burası Satıcı toplamak (mal almak)için en uygun yerler gibi gözüküyor 1750 -1775 arasında mal toplarlarsa bu her çıkışında burası tepe artık buradan döndü diye diye 2000 götürürler.... Altı üstü bence önemli makro olarak bakarsak parasal genişlemenin her bir yandan geldiği zamanlarda zaten yükseliş trendi ana trend olarak gözüküyor.... Ben diyorum ki tepe kırılırsa ki bence oyalama ayıları teşvik devam eder şimdilik ikibinlere yolculuk başlar... 1775 üstünde insanlar tepe arar sattıkça satar bunlarda aldıkça alır .... Alttan palların malı yok zaten sen son yaptığı tepelerden sonra erite erite karını aldı şimdi daha pahalıya mallanacak .... bunuda göz önünde bulundurun.
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri