Risksiz trader ay dönümleri eksi artı 72 saatleri tradede olarak değil gözlemleyerek geçirir.
O 6-7 tradein içinde olmaktansa sonraki 15 günlük trende odaklanır.
Jelibon.
Risksiz trader ay dönümleri eksi artı 72 saatleri tradede olarak değil gözlemleyerek geçirir.
O 6-7 tradein içinde olmaktansa sonraki 15 günlük trende odaklanır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tepe yapmaz demek dipde yapmaz demem bakacaz görecez ancak şunu derim
tepe yaparsa ve 15 gün satarsa ardına bullishdir.
dip yaparsa ve sonra 15 gün yükselirse bu sefer kısa vadede bullishdir ama ayu döngüde artmış olacak.
İlkinde 5 içindeyiz.
İkincisinde 4 B yukarıdayız
ya da 5 yukarıda 4 döngü dizdirme (ancak bana göre zaten 4 döngü dizdirdik şu an).
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad 1738 ler çakıştı
bence 1761.xx i geçemeyen altın ana desteği zorlayacak
1.3051 parite de aşağı verecek
dxy yukarı gidecek
endeksler satış yiyecek
sp 1445.xx ve 1400.xx ler görülecek
tr de 66500 ardına ki altı olurmu bilemem olursada 1 tepesini zorlayacak 635xx
benim senaryom böyle
hui ve gdk rsı tepelrde
bb dışı zorlama var.içeri alıp aşağısına gelirse pis satış yer altın
83700 short devam
1800 puan cepte
sıkıldım vallahi 4 ünden beri
biraz hareket be kardeşim.27 sine böylemi devam edeceğiz acaba
eğer böyle giderse 4 içinde olduğumuzda teyitlenir
sıkıcı bezdirici ve tek darbede satış ve hemencecik dönüş
ha şunuda söyleyeyim 68287 i geçsin long olurum
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
yalnız ben bişeyi anlamadım çerşambe veya perşembe tepe yaparsa nasıl 1743-38 desteğinden mal alımı yapıcazki? bunun için 1777 nin yanin 13-17 aralığının tepe olmuş olması ve çarşamba-perşembeye kadar satış olması bizim işimize gelmezmi ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Turkish ay dönümü zor gibi görünsede alışınca kolay ama
handikapı şu:
ÇOK KOLAY OLDUĞU İÇİN 72 SAATLERİ FİKİR VERMEMEK İÇİN İSTEDİĞİ GİBİ KULLANIYOR VE BAZEN PİYASANIN GİDİŞİNİ 72 SAATTEN SONRAKİ HAREKETLERLE ANLIYORSUN ONUN İÇİN 26 SINDAMI YAPAR 30 UNDAMI YAPAR KİMSE BİLEMEZ.
BİLSE KOLAY OLAN AY DÖNÜMÜ DAHA da KOLAY OLURDU.
Jelibon.
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Farkı ne?
O döngü dolunaydan yeni aya döngü.
Bu döngü yeni aydan doluanaya döngü.
Bullsa yeni aydan dolunaya düşmeli.
Mesele ne? Yeni ay tepeledimi yoksa çarşamba perşembe mi tepeleyecek?
Ayuysa uzun vadede bu haftada çarşamba perşembeyi dipeletip ay sonuna yükselir. Bu yükseliş bullish olsa da kısa vadede uzun vadede bearish olur.
Jelibon.
Neyse kafanız karışmasın kısaca çarşamba perşembe dipmi tepemi ona bakın.
Bu bir avantaj neden?
Hem haftanın altında en önemli günü olan hafta ortası iki gün hem yeni ayın son 72 saatleri.
İleriyi anlatacak.
Jelibon.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu mumlardan bir anlam çıkarabilen var mı ?? Gün içi pozum için ......
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri