Temmuz 8.3 işsizlikten ağustosta 8.1 işssziliğe düşüş verisi vardır geçen hafta açıklanan.
Jelibon.
Temmuz 8.3 işsizlikten ağustosta 8.1 işssziliğe düşüş verisi vardır geçen hafta açıklanan.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Küllüyen yalan.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yalan olmasının sebebi verinin 8.3 den 8.1 e düşmesinin sebebi 300000 kişinin iş aramaktan vazgeçmesi dışında başka birşey değildir.
Jelibon.
yani
durum
zaten ben amcanın açıkladığı
.................................................. .....................
Jelibon.
BU DURUMDA Q3 ÜN ÇIKACAĞINI HEM PİYASA HEM JELİBON HEM HERKES BİLİYORDU.
ORTAYA KOYMAK İSE JELİBONA KALIYORDU.
KOYDU.
Jelibon.
450000 iş yaratılacak yerde 19000 yaratırsan ve
seçim varsa ve
seçimde diğer aday bernankeyi kovacam diyorsa gelirsem
ben amca obama kazansın diye
Q3 YAPAR.
ÇOK BASİT.
Jelibon.
q3 tırıvırıdır.
Jelibon.
Evet kısa vadede metallere ve endekslere yarayacak olsada
elbette uzun vadede hiç bir işe yaramayacaktır.
çünkü ne ekonomiyi stimule edecek
ne de iş yaratacaktır.
Jelibon.
altın isviçrefrangı zırve kırıldı.. bu işin sonu cok kotu olacak . 2 kılo acık var vıtrınde pok gıbı kaldık isaalah 1800 kırılmaz ve gerı gelırız yoksa ayvayu yedık..
Çünkü para yine main street yerine wall streete gidecektir.
wall street ne adil para dağıtma mekanizması ne de iş yaratan kurumdur.
Jelibon.
yeter da 1777 tepen olsun bu haftalık yeter lan...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri