jelibon Nickli Üyeden Alıntı vix 1. Jelibon. Dünyada sadece Jeliboncada neden düşüş değil yükseliş olacağını basit ne açıklayan vix grafı. Biz anlamayız haber maber q3 m3 ben anlamam ben vixden anlarım. ANLATIRIM ANLAYANA. Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Haftaya yogileri ters çevirip Amuda kaldiracaz Tersten sesi nasıl çıkıyor bakacaz. Jel. Dikilin lan ölüler. Jel.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı 3.9.2012 yakın nostalji Ayıları bitiren ralli ralli ralli çağrısı Allahtan keriz yogilerde para cokta Devir teslimi yapıyorlar bakiyeye. Caktirmayin durumu Katliama daha çok devam edecez Pretcir cocukları 10000 imkbciler komada. Yogiler şişde hatta şişede Bitik zavallılar Jel. Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı İyi haftasonları Öküzlerin zafer haftası Ralli ralli ralli diye başladık haftaya Ralli ralli ralli yapıp Yogiyi gaz odasına soktuk. Gecmis olsun yogim. Jel. Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Bir gun altın bir gun endeksten tokat yiyen yogi permeperisan hala cort mort demekte 3 Ekim'e biter gider zaten. Alayı papatya neymiş anlayacak. Yogi hariç. Jelibon. bi ona bi ona bazen ikisine. Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Alayı laf kalabalığı Macro Micro Jelibon icraaat yapar Gerisi tiriviri Jel. Jerallibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Ha hayt yürüyün lem asrın ayıları. Zavallılar. Jel. Jerallibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Endeks ise e yukari elbette tüm hızıyla yolda Ora cort bura cortcular 4 yılın yeni yuksegiyle gaz odasında O vixde cort çekenler hüsranda Jelibon. jeRALLİbon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Lem bu yogiler tavada olur. Sacda kavurma olur. Yahnisi olur. Izgarada güzel olur. Lem şişde olmamı lem bunlar en iyi şişde olur. Sise gecmis bunlar haberleri yok. 3 Ekim'de papatya suyunda yogi buglama tarifi sadece Jelibinoncada. Alayına trivela. TRİVELA ALAYINA. Jel.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Long devam long alayına papatyaya kadar long Bitti bunlar Yazla kisi karıştırdılar Jel biçer. Alayını. jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Komada alayı Bittiler Palavracilar Ora cort bura cort Tiriviri Öküzler biçer alayını Jel. Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Altında aylardır D yukaridayiz işaretini aylar oldu koyduk yatayda telefler oldu Ew yalanmis gördük. Endekste yeni zirveyle e yukari başlayacak. Alayı papatya neymiş anlayacak Alayı papatyaya endeks artarken cort neymiş anlayacak. 2500 sayfadir papatya neymiş anlayamayanlar yine anlayamayacak normal. Jel. Normal. jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları
Yer imleri