Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
helikopter ne zaman konusacaktı arkadasalar?
kırılım
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
stop 1740
-----
Jelibonum lan ben
Jelibon
Ayar oldunuz lan
Ayar
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ulen tam sordum pıyasa costu ne dedı sakallı?
Alayını biçtim lan
Hem e c yukari hem.
Sp hem D koymadım altina
Diyerek
Ben jelibonum lan
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam beıde ayar edecen sımdı su altınla gumuse koy D yıde rahat dusunelım..
jelıbon hocam D oldu heralde 40 mılyar dolar mortgage ve faız 2015 sonuna kadar dusuk demıs kavat..
barni birşey yapmasa yukarıdır stop dayanmıyor
-----
benim banka dukkanı açmış bunyamine bak kimseyi uyutmuyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri