işallah gevrerde alırız yoksa psıkolojımı bozdu adiler...
işallah gevrerde alırız yoksa psıkolojımı bozdu adiler...
Bu hafta altın
Dirençler 1763-1773 ve 1795-1805.
Destekler 1715-1725 ve 1698-1705.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Eylül altın gümüş tarihleri
Günlük Tarihler
31 agu, 7-10, 20, 26-27 eylül.
Haftalık Tarihler
4-5, 12, 26 Eylül
İkincil Haftalık Tarihler
10, 24 Eylül
Uzun vadeli Tarih
23-29 Ekim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
10,12,24 eylül haftalıkta
16-17 eylül 72 saatler
burada bir tepe alsak ve arkasına satış gelse 15 gün
ne güzel olur.
Bir tepe olacaksa bu 9 trade gününde olmalı.
Jelibon.
Endeks elbette papatya 3 ekimdir.
Gece bakarız., çıkmam lazım.
Jelibon.
usta geçen yıl 26 diplemişti bu 26 1900 görse ne kadar güzel olurdu hayal işteçıkmasıda inmeside çabuk olur
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1745 ziro ons şort devam qe3 falan gelmez seçim önü...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
1743 ort shortum saıgızda. .... d ye inananlardanım ....
2013,00
Gümüş %2 artıdan eksi 0.6 ya geçti altın hala eksiye geçemedi...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sert sattılar sattılar satmadılar 1725 long yazacam
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri