muhtemel seneryo
1645+1715=70 (küsüratsız)
1695+1715=20 range
genel düzeltme 30+35 puan
ya 1725+30 görüp dönecez
yada 1685 te dip bitecek ver elini 1750 üstü
bugünkü asya nın 10 puan üstü kapanış elbette boru değil yarın bakalım arkası gelecekmi
muhtemel seneryo
1645+1715=70 (küsüratsız)
1695+1715=20 range
genel düzeltme 30+35 puan
ya 1725+30 görüp dönecez
yada 1685 te dip bitecek ver elini 1750 üstü
bugünkü asya nın 10 puan üstü kapanış elbette boru değil yarın bakalım arkası gelecekmi
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
bu altın ve gümüşün düşeceğine hiç inanmıyorum artık...
ustanın d yi işaretleme yeresi kafa kurcalıyor yoksa haftalık kapanışlara bakılırsa ve geçen ayın kapanışına ve dolunaydan yükselmesi bulliş oğlu buliş olduğunu gösteriyor
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
allah rahatlık versin iyi geceler herkese.usta sanada kolay gelsin gececisin bol kazançlar bugünlükte pilim bitti bir gün daha kapandı
-----
Sp yeni zırve kolayca tarafımızdan öngörüldüğü üzere
Alayı ayı alayı yogi alayı panda alayı pretcir cocuğu
Gaz odasında
Acıyorum
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
olay belli oldu dow dax ucuyor. yarında tarım dışı var heralde iyi gelecek onun iyi gelmesi demek altının düşmedi demek gecen ay öle oldu çünkü ilk seferde. velasıl kelam durum bu benim gözümde bugün hesap patlattım. o gideni geri almam lazım hırs yaptım.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
"He only knows of two men who really
understand the true value of gold....
unfortunately, they disagree."
Baron von Rothschild
Lem bu yogiler tavada olur.
Sacda kavurma olur.
Yahnisi olur.
Izgarada güzel olur.
Lem şişde olmamı lem bunlar en iyi şişde olur.
Sise gecmis bunlar haberleri yok.
3 Ekim'de papatya suyunda yogi buglama tarifi sadece
Jelibinoncada.
Alayına trivela.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sp e gercek oldu Vix al geldi öngörülen oldu
Kuyrukları sıkıştı
Alem hasta oldu
Jel bildiginiz gibi alayına gider.
Abcde abc icinde itkisel olmadan bugüne kadar tarihte çizilmiş en başarılı ewlerden biri ayıları kanser etmeye yetti.
Alayı komada.
Jel.
Dow 200 üstü artınca tribün doldu.
Yarın tarım dısı altın 1704 geçemedi haftalık bazda,1704 kApanis bazında sürekli önemli olacak.
Tarım dısında büyük volatilte büyük puanlar telef olmayın
Pro işidir.
Bız karınca kararı Perşembe tepemizi beklediğimiz gibi aldık.
Endeks oew net açıktır çift tepeciler mort olmuştur çift tepe tiriviridir zaten
Yaratlar yukari çözülür gerisi hikaye.
6 Eylül 2012 Mart 2009 Rallisi'nin en yüksek en yeni degeri ve kapanışı alayı ayı komada
Nasdaq orta vade ala gecti ne nasdaq ne sp aylardır orta vadede tek bir kere şorta geçmedi
Hep al çektik bir kere short çekmedik short çekenleri komaya soktuk
Gelecek hafta ici bakarız bilgisayara anca o zaman ulaşırım.
Jel.
Yukarıda yaratlar = yataylar
Jel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri