Dirence değmeden asla.
jel.
Dirence değmeden asla.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jeliboss ...altın pozu tam açamadım .. yanarım ona yanarım .... az bişi .. 1590 lardan açmıştım o var ... az maz o bile .. iyi iş yaptı .. hörmetler ...
2013,00
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında bugün öğlen saatlerinde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen 4 ayrı mayının ard arda patlaması sonucu 4 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.
Buyrun, neyi bekliyorsun kardeşim sen sikıyönetim ilan et Hakkaride, alayını temizle ne iştir bu böyle.
Jelibon.
Keltoş komada, müjde dedik zamanında. Adamımı tanırım.
HR edamım benim en büyük ters indikatörüm.
Çok yaşa sen.
jelibon.
Altın 1000 cilerin fişi çekildi, koma hali bitti bile onların.
Bir sonraki aşama yeniden doğuş, reinke(a)rnasyon he he.
Jelibon.
Lem bu Jelibon piskopatı 1400-1900 arasında gider gelir demedi lem, 1500-1900 arasında dedi lem. Taa olmadan dedi bunu lem. Aylarca sürer dedi lem.
Alayı komada.
Jelibon.
Manipilatör tam komada.
Sıktı sıktı sıkabileceği buydu işte.
Şimsi biz ona limon sıkacaz.
Jelibon.
yürü lamn yürü len aslanım benim be.
KAVIRIN LAN.
JELİBON.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri