Pretçır 25 yıl artacaz diyecek.
Jelibon.
Pretçır 25 yıl artacaz diyecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Roubini ekeonomi bir daha batmaz diyecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çöküş topicleri yerini ralli topiclerine bırakacak.
Jelibon.
Kayahan da ralli diyecek he he.
Yeni alman arabalarının satış fiyatlarını açıklayacak.
Jelibon.
Ora cort bura cortcular ora cort bura cort diyecek.
Onların tedavisi yok.
Piyasa tedavi edecek onları.
Jelibon.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
spy etf de nisan mayıs tepesi geçilmiştir hayırlı olsun.
Jelibon.
merhaba, bu TR de zirve yenileyecek anlamina gelir mi?
ons 1590 +1640=50 puana geldi
minimum 50 puan maxsimum 70-80 puandır yükseliş trendinde değilsek
1. senaryo en fazla 60-70 arasından geri gelecez
2. seneryo 50-60 a gidecez geri düzeltme yapması lazım
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Altın ve gümüşteki rangeden çıkışın ve son zamanların en yükseğine gidişinim
başlama zamanının 17 agu 72 saat bitiminde oluşması yani
15 günlük yeni bir döngüyle başlaması Jelibonca için tam bir tesadüf!!!
Jelibon.
Sp zirve yeniledi artık nisan mayıs tepesinden düşüş hareketi sayımı ölmüştür.
Beklenildiği gibi çift tepe gösterecekmi bakacağız.
En son sayım ihtimaldeki sayım artık yok, o sayım düşüşün dibine İ yi koydurarak görevini başarıyla tamamladı.
Şimdi iki sayıma kaldık.
1422 yi %1 üstü geçmak ya da %1 üstü geçememek.
Geçemezse 3 ekime düşecek, geçerse 3 ekime artacak.
Elbette göreceli olarak iki senaryo da öküzlere uyar.
3 ekime artarsa direk biçeriz.
3 ekime düşerse süreç daha da uzayacağından yine öküze yarar. Tabii önce %10-15 düşüş ardından. Bu da hem parametrenin hem ayuların gazını alır.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri