1 emtiDa basarız 5 diye birsey yoktur.
Emtiada 5 dalgaların kralidir.
Yeterki 5 olsun.
Jel
1 emtiDa basarız 5 diye birsey yoktur.
Emtiada 5 dalgaların kralidir.
Yeterki 5 olsun.
Jel
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
2.
Jelibonum 5 i
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
3.
Gözlerinin icine başka göz girmesin
Bana ait çizgiler dikkat et silinmesin
İstersen yüm gözlerini ........
Jel.
4.
Bu kadar olumsuz durum varsa
Beşiktaş Galatasarayi
KESİN YENER.
Jel.
1627 tek nokta geçerse 1640 olur gol olur.
Keltoş komada.
Jellibon.
Yenile oğlum bugün,
2000 puan gap koy
PAPATYA NEYMİŞ DÜNYA ALEM ANLASIN.
Jelibon.
Mart 2009 rallsinin 3 yıl 5 ay sonra
yüzbinlerce ayuya
yüzlerce ayu ew topiğine
milyonlarca ayuya
GİDER JELİBON ALAYINI BİÇER.
YENİ TEPELE BİÇ ALAYINI.
YÜZ VERME BİÇ ALAYINI.
gol olsun bizim olsun.
Jelibon.
Alayı mesnetsiz cortcu komada, çek fişi beyinleri öldü bunların.
Bak altın kontrat kapanacak o çekilmeyi bile yapma alayı bitsin.
Ama sen o kontrat çekilmesini yaparsın ben bilirim bir gazda orda ver bunlara.
Jelibon.
Yapsanda yapmasanda
tek tük öküzler orduyu biçer.
Jelibon.
1590+1625=35 puan eder
1626 dan 1 adet şort
şayet gelirse 1635-40 arası 1 adet daha açacam
mikro lotla
sl yi 1650 yaptım
bant biraz daha daracalacak gibi
Cesetlere basmayın,
Cesetleri toplayın,
Cenaze töreni yapacağız,
Toplu gömecez
ALAYINI.
YER YOK ÜST ÜSTE ATIN ÇUKURA.
jELİBON.
Bakalım altın kontrat kapanış hikayesine çift tepe görüntüsü verecekmi endeks yoksa direk icraat yapıp katliammı yapacak.
Eğer altın 1627 yi geçerse ve mıknastıs olacak olan 34 haftalığa giderse manipilatör altını kontrat kapanışında tutamıyor yani kontrolü kaçırmış demekdir.
Genelde kontrolü kaçırmaz ama ara sıra kaçırıyor, kaçırınca da sert short cover olur.
Basit 1627 altı üstü.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri