DalgalarlaSörf Nickli Üyeden Alıntı
Hassasiyetiniz için teşekkürler ...
Sene 2002-03 Hakkari Çukurca Sörf sınırda nöbet tutuyor ...haftasonu helikopter pistinde futbol maçları ...sınır karakollarına kantin malzemesi sevkiyatı ..yol boyu komutanlar keklik avında ...sıkıntı yok ..asker güvende ..örgüt korkudan eylem yapamıyor ...bölgeye hakimiz ...karşımızda üzümlü karakolu ..tepede zap vadisine hakim ..yolumuzun üzerinde geçimli karakolu ...sınır karakolları ...üst bölgeler ...
Sonra rte başbakan ...Olaylar başlıyor ..geçtiğim yolarda mayınlar patlıyor ..mehmetler keklik gibi avlanıyor ...
bu haberleri gördükçe daralıyorum ..sabah gazetesi haber yapmış ünlüler şehit haberlerine tepkisiz kalmadı helal olsun terörü kınayan twitlerini atmışlar ...dahada daralıyorum ...rte yi gördükçe dahada daralıyorum ..dini siyasete alet etmeler ..baskı baskı ...sokak iftarları şovları ...filistini ...somaliyi ..en son niyanmarı sömürü sömürü ...ATATÜRK e düşman nesiller ...
daraldıkça dünya dar geliyor ...
BEN SİZİN GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM.
1997 den sonra 1998 de aponun teslim edilmesi.idam edilememek kaydıyla
ve ardından pkk nın eylemlerini azaltması
neden .çünkü boyunduruk altına alınmış bir ülkede niye daha fazla pkk eylemi yapıpta milliyetçilik ve vatanseverliğe tavan yaptırasınızki.ve boyunduruktan çıkmaya yardım edesinizki
işte böyle bir 5 sene geçti.herkes pkk bak artık eylem bile yapamıyor dedi.
yaww adamlar emirle çalışıyorlar.
amaçlarıda türküyeyi kendi içersinide bırakmak ,dışa açılmasını lider ülke olmasını önlemek
ülkeyi 1997 28 şubat ından sonra tam teslim almışsınız niye uşağınıza eylem yaptırasınızki.birde apoyu mhp nin ortak olduğu koalisyonda teslim edip yine mhp nin eliyle idamı kaldırmadılarmı
bu arada türkiye hayatının en büyük soygununu yaşamadımı.en derin kriz çıkmadımı,bankalar batırılmadımı .paralar cukkalanmadımı
bütün bunların tezgah olduğunu hala anlamamkta direnen insanları görmek beni üzüyor.
özal ın döneminde 1991-1994 yıllarında terörün had safhada olduğu yıllar deyilmiydi.
sırasıtla eşrefler,uğurlar,çillioğlu ve sonrada özal öldürülmedimi
sonrasında yine süt liman.niye çekiç güç geldi
95 seçimleri rp iktidar ve ilk iş çekiç güç dışarı ve terör tekrardan hortladı.
97 28 şubat ve 98 aponun teslimi ve 2002-2003 yılına kadar neredeyse eylemsiz bir pkk
bu dönemde 2001 ekonomik krizi.
2002-2003 akp hükümeti.
ilk başta fazla ileri giderlerse darbe yapar indiririz mantığı.1 mart tezkeresi geçmeyince öç almaya çalışmlar
baktılar olmuyor darbe planları .ama darbe planlarını hayata geçirilmesi için proveke eylem gerekli
2006 mayıs danıştay saldırısı.
tansel çölaşanın ilk açıklaması.allahu ekber diyerek içeri girdi ve sıkmaya başladı.nedeni başörtüsü kararıymış.bak bak bak bak
siyasi ayak tamam.şimdi ekonomik tetikçilik başlasın.borsalar aşağı dolar.
merkez 1 hafta içerisinde toplamda 4.25 faiz artırmak zorunda kalıyor.sıcak para çıkmasın diye.
daha kendini tam toparlayamamış bir hükümeti önce siyasi bir komployla sonrada ekonomik olarak yıpratma çabaları
yani kısacası ben aptal değilim
yıllar önceolmuş dersimi bile akp ye yıkan,pkk nın sorumlusu olarak 80 darbesini değilde 2002 yılında kurulmuş bir hükümeti gösteren bir zihniyetle beni kandıramazsınız
ellerinden gelse ulu önder atatürkün ölümüne bunlar sebep oldu diyecekler
alın elinize takvimi ve 84 yılından sonra olan olayları kronolojik olarak bir bakın
pkk ne zaman eylem yaptı ne zaman yapmadı
eylemlerini arttırdığı iki dönem var
1-özal
2-akp
hayret neden acaba
yazmak istemezdim amma kusura bakmayın.kendi şahsi görüşümdür
kimseye cevap niteliğinde yazılmamıştır.tez antitez kavramında ele alınmıştır
madalyonun birde öbür tarafından bakmak lazım diye düşündüm
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Yer imleri