o ne grafıydı batron .. düştümü çıktımı bildimmi .hani çokonat .. .. vay . a* ..![]()
2013,00
ahada graf ahada soru .... graf pattern bitmiş ... f dalgası tamamlanmış ....xau major diplemiş olabilirmi ...??
cevap : olabilir
ilk grafta şekil olarak diametrik form gusursuz görünmesede olabilir..1500 altı daha gusursuz görünüyor .. ... .. minor dalgaya bakılırsa ... ikinci graftaki f dalgası için geçerli bi yapı bulunabilir ... douple three ... f dalgası >double three ise son dipteki üçgen önem kazanıyo .... yani ... c dibi ve d depesi ... c dibi gırılırsa f dalgası tamamlanmamış demektir bence .... d depesi yukarı gırılırsa ... f dalgasının tamamlanma olasılığı çok artmış olur yani .... bu hafta belli olabilir ..
![]()
2013,00
buda ... kanalizasyonlu haftalık xauusd graf ...hassas bi çizgi var ... trendin omurgası gibi ... mavi kesikli çizgi .. omurga tam ...
![]()
2013,00
krimtex var mıdır yok mudur bilinmez ama benzeşme süsü veriiiler sanki...2000 yılına benzii sanki ama inanmayrumm...
![]()
COMANDANTE
bu nasıl itki yahu..bizimi kekliyolar...
![]()
COMANDANTE
opsi paşa .. hepside birbirinden gorrectiv .... biri expanding .. biri contracting .. araya hidden monowave bi x ... bitirek bence şu ızdırabı ..... hörmetler ....
![]()
2013,00
selçuklu abim benim ilk kısmı iyi yakalamışsın...teprik ederim...teyit bekliyorum gelsin tahmini patterni mi verecem...çok zamandır asti abimm ısrar eder durur sayımda...dalga başlangıcın çok şıkk vede uvliii...yannuz X i galdır sonraki a nın yerine e yi al dahada şıkk dursun...hatta a dan sonra ortodox noktaya tek barlık yere; e nin yeri, tam orasıdır...
üçgenimiz expanding değilde nötral desek daha eyi olur abiim benimmm...teprik ederimm
yannuz varantta fena yediler beni selçuklu abimm bi maaş getti yavw fena oldi uyyy uyyy
olsun allah neşemizi bozmasın deyip avutalım kendumuzii...vayy...
![]()
COMANDANTE
opsi paşa geçmiş olsun ... boşver patron gideni .... canın sağolsun..
2013,00
xauuusd de .... üçgenin .. e si bittikten sonra ... e den çok daha gısa zamanda ... üçgen üst bandını gırılması gerekiyor ..... bakalım .. sünsün biraz şu e ... kanal alçalsın ....
![]()
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri