bence kararını verdi ons...
bence kararını verdi ons...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
2 agu altın dolunay long devam long alayına
Gider.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Perşembeye zayıflık bile yapamadı çarşambadan destek tuttu
Şimdilik.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yok abi çok ii kar kardır trend haraketleri minimum 50 puandır geri ileri ile kafa karıştırıyorlar ama satış yaptılarmı çok kötü yapıyorlar dikkatli olmak lazım![]()
xauuusd de .... üçgenin .. e si bittikten sonra ... e den çok daha gısa zamanda ... üçgen üst bandını gırılması gerekiyor ..... bakalım .. sünsün biraz şu e ... kanal alçalsın ....
![]()
2013,00
jelibon ustanın dediği gibi bradley tepe dolunay dip oldu . Ama bence o da kandırmaca . Milleti kandırmak için bradely tepesi ve dolunay dibini ihlal ettirebilirler diye düşünmüştüm aynen öyle oldu .
Eğer tahminim doğru çıkarsa aynı 2010 kasım tepesi ( 92.000 ) gibi olacak 81.000 ler fake tepe olarak kalacak .
çünkü bradley yükseğini geçince altına düşmemesi gerekirdi . Bana göre 82.000-83.000 e kadar yolu vardı ama gidemedi . Ve 81.000 - 81.500 arası binlerce kontrat işlem görüp de yukarı yerine aşağı gitmeye başlayınca içime kurt düştü pala ile beraber ben de satmaya başladım ; sonra da paldır küldür bradley in altına düştü . Gerçi orta vadeli indiklerin hiçbiri sat vermedi ama onlar anca 5000 puan düştükten sonra sinyal veriyorlar .
Eğer 2010 kasım tepesine benzeyecekse ( ki hiçbiri birbirine benzemiyor maalesef)
hızla birkaç bin puan daha düşmeli sert ve kısa bir tepkiden sonra da göçmeli piyasa . örneğin hızla 74.000 lere düşüp 77.500 lere tepki sonra da bye bye charlıe olmalı . Ya da 77.800 - 78.000 lere düşüş sonra bir daha 80.150 seviyesine çıkış ( obo ihtimali ) .tabii bunlar olabilecek yüzlerce ihtimalden sadece ikisi . . .
Jelibon usta çok kızıyor senaryo yazmaya ama insan duramıyor ki . . .
şu anda ekrana bakmıyorum ; çünkü bakarsam biliyorum beni kandırıp elimdekileri alacak sonra da bir sürü gereksiz işlem yaptıracak .
Y E S , WE CAN !!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri