Jelibon abem.tivitir a gelsene.ordan daha rahat takip edecez seni.
Vob aps
yılbaşından beri çıkışın gücü ortada .
Tüm düşüşler sadece yükselen dip yapabildi , aps düşüşleri teyit etmedi yükselen trend kırılmadı ve hep daha yükseğe çıktı .
Fakat 80.000 tepesi sırasında aps kanalın dışına çıktı ve şu anda orada . şimdi iki ihtimal var ,
1 ) çok sert ve ani bir çıkış başlayacak aps kırdığı kanalın üst çizgisinden hızla yukarı muhtemel 205.000 seviyelerine kadar yükselecek . Fiatlarda 82.000 - 86.000 seviyelerine gelecek .
2) aps dışına savrulduğu kanalın içine dönecek fiatlarda 77.500 aşağı kıracak . Aps dışa savrulup içe dönmesi alım çılgınlığı olarak kalıp trend bitişini teyit edecek .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Altın
böyle tepe olur mu ?
Alçalan üçgenin sonuna geldi .
Fiat alçalan üçgenin trend çizgisini değil kırmak yaklaşamadı bile ;
lakin rsı da aynı üçgen oluşmuştu ama o alçalan trendini kırdı .
1579.40 stop long .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
üstad orta vade sata geçti sanırsam
ne diyorsunuz
birde bu vix harbiden mide bulandırmaya başladı.
bugün bizde 63923 .xx geçilmesi gereken yegane yerdir
altında hedef bellidir
herkese bol kazançlar
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bu yazı alıntı ve dün duyduğumda yok dedim amma harbiden doğruymuş.
yazıklar olsun
Dün Draghi’yi dinlerken aslında orda olmak ve soru sormak istedim. Neyse ki birçok kişi Londra konuşmasıyla bu konuşma arasında büyük fark olduğunu söyleyince, Draghi orada ne söylediğini tekrar ederek, “basın böyle yazdı, piyasalar böyle algıladı” dedi. Bir gazeteci de “Çevir kazı yanmasın değil mi bu” diye sordu. Draghi “Hayır” dese de, asıl sorulacak soru şuydu;
- Sevgili Draghi madem sen Londra konuşmasından sonra yanlış algılandın, madem piyasalar ve basın olacakları çok abarttı, neden hemen bir açıklama yapıp da “ben bunları demek istemedim piyasalar çok fazla beklentiye giriyorlar” demedin?
İşte bu soruyu, ya da bu soruyla aynı anlama gelecek bir soruyu toplantının sondan ikinci sorusunu soran bir gazeteci sordu. Draghi aynen şunu söyledi. “NİYE BÖYLE BİR ŞEY DİYEYİM Kİ, ÇÜNKÜ GAZETELERİN YAZDIKLARI ve ÖNE ÇIKARDIKLARI HERŞEYİ ÇOK SEVDİM ve ÇOK HOŞUMA GİTTİ”
İşte o an Draghi benim için bitti. Avrupa Merkez Bankası’nın kredibilitesi de bitti. Resmi ağızlarla bir manüplasyon yapıldığının resmidir bu. O sırada kötüleşen piyasalarda zaman kazanabilmek için yapılmış bir konuşmaydı. Piyasalar da bu konuşmaya büyük önem verdiler… Ama Draghi’nin kredibilitesi erozyona uğradı ve bundan sonra söyleyeceği şeyler veya vereceği mesajlar hiç bir zaman geçen hafta gösterdiği etkiyi gösteremez.
Daha büyük resme bakacak olursak, bu Avrupa’lı liderlerin gerçekten de birşey yağacağına inanmak artık imkansız. Hepsi günü kurtarmaya çalışıyor ve Avrupa’da çok büyük bir ekonomik deprem olana kadar bu gel-git’ler yaşanacaktır. Ama şu kesin ki, Avrupa’da çok büyük bir ekonomik deprem olacaktır. Zamanını bilemiyorum ama bu gidişat gidişat değil. Yalanla ekonomi politikası yapılırsa sonu hüsran olur ve yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Şartlar artık değişti diye düşünmüştüm ama, değişmemiş.
vob ons altına akbabalar geldi...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
64450-64500 trend kırılım yeridir
fake yemezse c.3.3 başlar
passat
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Lem Yogi,
Ben amcan ve dragi de seni kurtaramaz seni lem.
Bumusun sen lem seni 2008 2009 da hatırlarım hergün %5 tecavüz ederdin öküzlere, şimdi heybetin bitmiş .30 .75 lerle zavallı durumdasın bastır lem azıcık bu ne biçim ayuluk.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri