yazdıklarımızı silebilirler,
biz onları sildik.
Çıplaklar.
Jelibon.
yazdıklarımızı silebilirler,
biz onları sildik.
Çıplaklar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
pretçır çocuklarına dayanaksız topic üstüne topic açtıran
(onlarki ara sıra kendilerini haklı sanan güruhtan olup işin sonunda elbette bozuk saat misali tutturup esecek gürleyecek temelsiz tekniksiz mesnetsiz palavracılar)
ew
bu gece
sadece
jeliboncada.
ALAYINA İSYAN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aylık sayım.
Bilgileri aylardır olan sayımdır. Eski yazılardan bulabilirsiniz.
7-7 de kanala değme istatistiği kanala değeceğini gösterse de her sert satışta başladımı GSC İV oluyoruz. Çünkü dikkatli olmak zorundayız herhangi truncate (kısa kalma) e karşı.
Jelibon.
haftalık.
Jel.
günlük.
Jelibon.
Olası 1420 geçilmeden yapılacak bir bradley tepesi için alternatif getirelim.
Şu unutulmasın bu piyasa haşa zirve yenilediği an sermaye piyasalarını 3 ekime kadar kimse tutamaz ve short yakar.
Bu piyasa 28 bradleyde veya 2 ağustos 72 saat altında tepe olacaksa ve sonradan yenilemeyecekse alternatifi iki şekil olur.
Ya D ye düşer,
ya 3 e düşer.
Jelibon.
Ahali bu sayımların hepsi Jelibonca da var ve vardı.
Yeni falan sanmasın kimse.
En son e artış bile gösterildi nereyi ihlal etmezse olacağı (1325) belliydi.
Jelibon.
süpersin üstad
tebrikler
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri