FMWM.
Jelibon.
usta bu fmwm de sakat ha bir aşağı bir yukarı şakaya gelmiyr![]()
FMWM.
Jelibon.
usta bu fmwm de sakat ha bir aşağı bir yukarı şakaya gelmiyr![]()
Hep yogiler haksızken isyan edip suçlamaya ve küfüre geçiyorsa
Biz öküzler de aynısını yapabiliriz.
Daha doğrusu yaparız.
Bizim neyimiz eksik bu yogi sürüsünden.
%13 ve ardına %6 vix düşüşleri şerefsiz puşti manipilatör yüzünden badem edilmiştir.
İNTİKAM ACI OLACAKTIR.
HELE BİR 4 BİTSİN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yunanla fedle trade edilir sanıyorlar, hikaye.
Tırıvırı hepsi, yarın da başka birşey çıkar.
Geyik bunlar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
manipilatör şerefsiz puşti adi hadi daha ağıra gitmiyorum terbiyem el vermiyor.
Jelibon.
hereke hayırlı ısler.....jelıbon hocam gumuste neredeyız?
sp 15 dak.
Jelibon.
Altın.
Jelibon.
gümüş.
Jelibon.
Tercihim sp nin alt iiii 3 de ya da double zigzagda olmasıdır.
alt iii 3 de ise yükselişin yarısındayız.
double zigzag ise 3 de 1 indeyiz.
İlki 17 temnmuz direk tepeye gelir.
İkincisi aşağıya gelir ama eski dibi kıramaz.
Her iki ihtimalde kısa vade düşüşler orta uzun vadeli
ALIM FIRSATIDIR.
Jelibon.
Ben yola salıya görüşürüz.
Başarılar.
Jelibon.
abi bu noktada aklıma bir fikir geliyor.hui de E C nin altına gelerek sayımı değiştirmişti orta vadesinde.altın bunu yapmayıp C den yuarıya tepki gelmişti.şimdi D bittikten sonra E hui deki gibi üçgen alt bandını kırıp 1450 civarlarında 4 ü bitirebilirmi?ne komplo teorisi beee![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri