zaten anlaşılıyorki uzunu kısayı herkesi diken üzerinde bir gece bekliyor![]()
zaten anlaşılıyorki uzunu kısayı herkesi diken üzerinde bir gece bekliyor![]()
gerçi vobda gündüz ve de geceye de kalarak zaten her gün risk alıyoruz ama bu gece risk daha da büyük o açıdan demiştim![]()
dün maalesef tam kapanışa yakın kısa oldum, şimdi de bekliyorum, herhalde ov yatırımcı oldum![]()
72950 üstünün sadece tek barda görülmesi olumlu kısa için...bana göre.. ben akşam riskini alırım..
ancak trade anlayışım herkese uymayabilir..
bana bakmayın..kendi bildiğinizi yapın![]()
Emek ve paylasimlariniz icin trsekkurler sn. Halojen. Ben dikkate aliyor ve almaya da devam edecegim.
not artışı falan diyoruz ancak yeni güncelleme itibariyle hala yatırım yapılamaz konumundayız moodys, s&p ve fitch'e göre,
dow amcanın saatlik görüntüsü 12900 altında gece çakılmaya çok müsayit görünüyor üstünde ben karışmam![]()
tekrar uzun 72.300..
sl....................71.750
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
72200 direk kırılırsa sakat
72 bin altına pek sarkmaz sanırım şimdi kısaları buradan uzuna çevirme zamanı
bakalım nasıl olucak![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yarın 72600 üzerinde hareketle yukarı devam şeklinde olması kuvvetle muhtemel görünüyor
henüz short devam short
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Hocam sanırım c.5.4 düzeltmesindeyiz düşüncesindesiniz.
Sineğin yağını çikartmadan olmazzzz diyonuz.
Sistem AL da ayrıca.
67300 üzeri attiğimizdan bu yana, tüm düzeltmeler günlük bazda 700/1200 puan araliğinda geldi.
72850 spot açikken ki TEPE si olduğu için düzeltme bandının içindeyizşu an.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri