Dow grafiği aylık .
Bence 1. Ihtimal bu grafik
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
İttirmediği bb ye değmeden içe döndüğü gün shorttur.
Burada yeni long çok risklidir, öküzün tek avantajı burada endeksin geriden gelme avantajı olur.
Bu bizi nasıl 17 temmuza götürecek anlayamadım çok gün var çünkü.
Kafama şu yatıyor garantisi yok ama senaryo, burada bir tepe olacak olunca da düşeceğiz yükselen dip yapıp 17 temmuza tepe gireceğiz.
Ama ilk tepe nerede olacak? 1363 demi, 1372 demi 1391 demi????
Şimdi bu orta vadeyi ala geçirdiğine göre ve bu yeni ve daha taze olduğuna göre geri sinyal değiştirmemek için daha fazla avanslaması lazım. 1363 den dönerse bunu beceremez. Sonraki iki oewden dönerse ve ardına %3-4 düşüş yaparsa orta vadeyi bozmadan geri alda kalarak 17 temmuz tepe yoluna gidebilir.
Ama 1363 dan %1.5-2 den fazla satış yerse ve geri sinyal değişirse bu sefer short para eder.
Bakacaz görecez bakalım.
Kısaca süreçte önce sonraki oewlere gitmesi halinde orta vade aldın tutta kalabilir ama 1363 dan dönüş olursa ve sat gelirse 1280 longlar gelen sat sinyalinde kaar alır.
Önce sonrakine giderse hiç sat almadan aşağıdaki longlar tutulur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dow aylık
bu da bence 2. Ihtimal
Y E S , WE CAN !!!
Vıx deki son düşüş basit bir zigzag a benziyor ve hedefine ulaşmış . ( a=c )
yalnız ortadaki çizgiden çok uzaklaştı ona yaklaşmayı deneyecektir bence . . .
Ve bu vıx deki bu düşüş 16-17 nin altına inmeden al setup oluşursa zig zag kalan bir dalga olacağından ardında yukarı doğru sert bir yükseliş gelmesi beklenir ki , bu da piyasalara sert düşüşler olarak yansıyacaktır.
Bu da sn. Jelibon un (2) ve sonra aşağı sert (3) beklentisi ile örtüşmektedir .
Y E S , WE CAN !!!
Unutmayın dip denilen yer tepe olur kırım olur mesuliyet kabul etmem, tek kefaletim papatya ya da fP yedir.
Senaryo şu olabilir dikkat olabilir.
19-20 veya 19 haziran 72 saat (bugün 19 u idi) tepe.
25-26 ya da 2 temmuz dip 16-23 temmuz haftası tepe.
Altın ve gümüş için düşündüğüm bir senaryo olup endekse de uyarsa şaşırmam.
Unutmayın bu tarihler aslen altın ve gümüş içindir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Eğer 19-20 ya da 19 72 saatler tepe yerine kırılım olursa altın ve gümüşte 24-25-27-28 hazirana kadar yukarı gidecektir altın ve gümüş.
İş basit altın ve gümüşte 19 72 saatten sonra tepe yenileme devam ederse sonraki tarihlere kadar asla yeni short yok. 19 72 saatten sonra 19 72 saatte short açılırsa 19 72 saati sonradan geçiş stop sebebidir.
Jelibon.
Nasıl endeksde 17 temmuz tepe ya da yüsekelen dip olacaksa
altında da kritik orta vadeli tarih 16 ve 23 temmuzdur yani temmuz ortasıdır.
Oraya ya 2 dizdirdik, 1 satıp 1 alıp tepe gireceğiz.
Ya da 4 tane dizdireceğiz yogiye.
Jelibon.
Yarın uzak durun
Endeksde FMWM un günü
FMWM nedir bilen biliyor ya da araştırsın bulsun topicte,
bakalım nasıl olacak ben yolda olacağım büyük ihtimal ya da perşembe yolda olacağım.
Evlenen evlenene bu hafta sonu düğün dernek.
Önce İstanbul sonra Milas.
Yazmam zor olabilir.
Jelibon.
Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin?
Dınınını nını nım....
Ah bi rakı balık ayvalık...
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri