...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
8 şehit vermişiz yine,....
Bu iş çığrından çıktı,....
Nedenleri çok belli,....
Abd ile yan yana hiç bir şekilde çözülmez bu,....artar,....
Kimse kimseyi kandırmasın,....
Analar ağlamasın bunun parolasıdır,.....
Analar ağlayacak efendiler,...çanakkaledekilerin anası ana deyilmiydi,...
Analar ağalayacak,......
Terörist şu anda buna çalışıyor bu cümleye,....analar ağladıkça siyaset bunu dağdakine silah bırak gel siyaset yapa, bdp yine bak açılımlara devam etmesseniz kan durmaza,...terörist ise bu temayı işleyerek siyasal zemin ve müzakereyi mecbur kılmaya olanca güçleri ile çalışıyor,...
Bütün kalleş vur kaç saldırıların arkasında bu tema var,....
Bunları gidip ininde basacaksın, bir yeri postal çiğnemeden olmaz,...bu inse in çiğnenecek,...öle uçakla gece sinemalarıyla bu olmaz, ..
güçlü ülke isen bunu yaparsın, ancak öle kar yarı beline gidip yapmayacaksın,...dümenden, ....abd ye gidip sonra demeyeceksin,...
Iradenle yapamıyorsan güçlü deyilsin,...ayakların üzerinde duramıyorsun demektir,...
Demekki koltuk değnekleri ile yürüyorsun,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu profesyonel ordu,....kıl tüy, bunlar hep işi bayma, hedefinden saptırma,...ve dez enformasyondur,....
Bu ülkenin 2000 yılında olduğu gibi,...bu zamndada bu işin fazla fazla üstesinden gelecek her türlü donanımı vardır,...
Yetrki siyaset yol açsın,....yetrki siyaset koltuk değenekleri ile yürümesin,....
halka yerleşmiş malolmuş bi rcümle vardır,....
zor bir işi yaptığında sonarasında anam ağladı dersin,......
budur,....
analar ağlayacak,.....
yoksa yok,....
Girersin 20 günü geçşin adiyim ne yılanı kalır karası kalır şerefsizlerin.
Hükümet pazarlık istiyor ağzındaki cümleden belli zaten silahla bitmez demedi mi dedi?
Ayıklasın princin taşını şimdi, bu hükümet terörü azdırmıştır, biten terör hortlamıştır.
Gerisi hikaye.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
aynen cümlesi bu işte analar ağlamasın,....
şimdi öle yaptılarki, urfadan ve izmirden gelip ankarada buluşanlar,....
elinde silah olana terörist dediler, bunlar silahı bıraktıklarında sütten çıkmış ak kaşık olacaklar,.....resmen de diyor gel siyaset yap diye, ...e onlarda her türlü siyasi garantiyi alma peşindeler kanunen,....
bunu zorluyorlar,....hem meclis içinden bdp ile, hem terörist saldırılarla,...
şeflerine de villa peşindeler, güney afrika modeli,.....
nereye götürüyorsunuz vatanı,....bu topikte yazdık çok önce cini şişeden çıkartmayın diye,...
çanakkale boğazından geçerken mehmetçik yazmış oraya dur yolcu diye,...
dağlarına yazmış kışlalarından önce vatan diye,....
ne yaptılar 2000 kasım ve 2001 de işte ekonomik kriz olarak çöktüler ülkenin üstüne, şimdiki yunanistan bu durumda, ....
o kıprısda buna zorlanacak, tr bıraktı çünkü, biz ise o dönem de 2003 körfez savaşını ve bağlı menfaatlerimizi pas geçirtildik,....
orada tr çökertildi, kırmızı çizgileri bir bir yıkıldı,......ve artık bu çizgiler dikiş tutmuyor,... buna rağmen ekonomisi çökmüyor tr nin,....ne veriyorda çökmüyor, deyilmi,.....ne veriyor,.....
98 de rusya çökertildi,...yine aynı nedenden,....rusyaya petrolün varili 180 usd olarak verilmeseydi ne olurdu durum,....
ırağa bu kadar kolay gir çık yapabilirmiydi coni,.....
o ırakta 1 milyon insan öldü,...1 milyon masum,....ya sakat kalanlar, ya tecavüz edilenler,...
analar ağalamadı mı, orada efendiler anaların sonradan ağlaması para etmiyor,...
sırasında ağlayacak söz konusu vatan sa ağlayacak, yolu yok,....
üstad dolarmı düşecek ,euromu yükselcek
altın için önemli
yoksa parite gelmiş 1.2714 e,gold gitmemiş neyleyim ben öyle pariteyi
bana dolar düşüşünden yükselen parite ilgilendiriyor
euro yükselişinden oluşacak paritede bence fazla etkilemez piyasayı
çünkü euroya güven yok şu anda
dolar dolar dolar
tek çözüm dolarda.ab yine mıçtı eline yüzüne
zeww geliyor diplerde
dax %8 yükselecekmiş.akümülatör HR öyle diyor
iyi gülsdüm amma üstad varya bu HR nin analizine
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
üç şeyi takip et,...
kprıs, suriye, ve mısırın kanalı,....
abi ben aktif olarakta bu işleri kovaladım
yok kardeşim insanlar 3-5 kuruşa tav oluyorlar
arkanı dönüyorsun kimse kalmamış.hadi diyorsun herkes evlerine kaçışıyor
korku sarmış heryanı mok kokusu sarmış her tarafı
canı veren ALLAH ,alan da ALLAH tır
diriltip diriltip öldürecek halleri yoksa.
ben çok koşuşturdum en delikanlı yaşımda telef oluyorduk az kalsın bir malboroya
tinercisi balicisi menfaatçisi dolu
şunu öğrendim ilmi siyaset olmadan olmaz bu işler.
kol gücü kas gücü silah gücü bir yere kadar
ilmi siyaset yapacaksın onuda yapanlar yapıyor şu anda zaten
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri