tam 2007 kasımda zırve yapmıs ve dusus baslamıs.2008 martına kadar duzeltme sanılmıs.sonra panıkle satıs baslamıs...2007 den 2012 ye 5 sene bence baslangıc 2012 kasım olacak...
Aylık sayım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sankı dolar ıle borsalar kasıma kadar artacak ordan verecek boruyu...yermısın yemez mısın...
Bence dip bitmedi daha, Bu tepki zaman alacak ama sonu yine düşüş İİİ ya da C düşüş.
Yukarı şimdi, sonra aşağı, haziran 4 dibinin altına geliş sonrası muamma işte.
Ya C için yükseleceğiz kanala, ya çökeceğiz.
Yani iş 3.üncü dalgadan sonra netleşecek.
Şimdi elde ne var? İki dalga, bir aşağı, bir yukarı.
3 aşağı olacak, ama o İİİ mü olacak C aşağımı olacak yani b düşüşün c aşağısı.
İş 3 dalga aşağıdan sonra netleşecek. Ya 4 olacak o, ya C yukarıyı başlatacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu fikre katılmıyorum bana göre haziran 4 den aşağıya gideceğiz, bu tepki asla yeni zirve getirmeyecek.
Elbette önce tepkimiz devam edecek ama yeni zirve yok.
Bu mayıs kasım arası her sene olan rutin mevsimsel aşağı düzeltmemiz ardına yukarı belki olabilir diyorum şimdilik. Yeni zirve görülmesi hariç bu fikrim değişmez.
Jelibon.
Aylık sayım notu:
GSC III ne enflasyonist tepe palavrası olan 2000 de ne 2007 de bitmiştir.
O tepeler A ve C dir.
2002-2003 dipleri B aşağı, 2009 mart dibi D aşağıdır.
Bir genişleyen tepe formasyonu olan megafon tepeler oldukça güvenilir formasyonlardır ve teplerde görülürler.
ANA BABA TEPELEMESİDİR.
MULTİ YÜZYILIN TEPELEMESİDİR.
VE BU MEGAFON TEPE GRAFTA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE ÇOK BÜYÜKTÜR. SEBEBİ ELBETTE
multi yüzyıl rallilerin bitecek olmasıdır. ŞANSLIYIZ. Tarihin bir parçası olacağız.
Dip Not: Ekim 2011 tepesinin altına gelişden ötürü 4 ün 1 e girmesi sebebiyle öküzün tek bir şansı var o da E yukarı C yukarıda A yukarının bitmiş olması ve B aşağı ardına ECC nin kanala gitmesi. Eğer B aşağı da değilde burada bir süredir yayınladığım sayımda isek (biraz sonra haftalıkta vereceğim son halini) yandı öküz keten helva.
Yanlız sayımım şimdilik ayusalı prome etse de paramtrenin sata geçmememiş olması sebebiyle çöküş (çöküş nedir? %20 üzeri düşüş, %20 bir mini crashdır, %20 üzeri bir crashdır) ün zor olması sebebiyle öküz paramtreden avantajlıdır kanala gitme açısından.
Elbette B düşüş bitince. Bu sayıma göre B nin A sı bitti, BB yükselişdeyiz ve ardına BC düşüş gelecek ve ardına C yukarı ile E yukarı ve GSC III biterek çöküşlerin ana babası GSC İV e geçeceğiz.
Jelibon.
jim amca buyuk ıhtımal 2013 te tutmadı 2014 de dusus baslar dıyor..sızce hocam E yı ne zaman goruruz...?
Bu aylık maylık haftalık maftalık aylardır burada hep aynı şekilde var.
Ne kopartmışız olayı. Bir ewci tek sayım atar, yılda HİÇ DEĞİŞTİRMEZ veya bir kere değiştirmi?
Ewciler olmasa piyasa çekilmez.
BURASI JELİBONCA.
Jim kim?
2009 dibinden beri E deyiz zaten.
Birşeyi bir kez daha hatırlatayım benim papatya haricinde yılları kapsayan öngörülerim yok. Papatyalar 1 ay 1 ay bazen böyle 3 ay oluyor. Onun haricinde uzun vadeli öngörülerim ya da merağım yok. İstesem bunlara çalışırım ama trade için lüzumlü olduğuna inanmıyorum.
Jelibon.
Bu kitle 30000-40000 de tepe ararken 10000 diyordu, 72000 koyduk onlara.
Bütün süre bağırdık çağırdık tepe aramayın,
iki sene yatay yapar iflas edersiniz.
kasım 2010 den nerdeyse 2 yıla yaklaşıyoruz.
tepe kaç? 72000.
Şimdi kaçız? 58000.
İki kere 70000 e geri gittik iki kere 48000 e.
Zirveden %20 aşağıdayız.
2 yılda.
Hop hop değil bu işler çocuk oyuncağı hiç değil.
Koca bir nüfus eridi voborsada.
Trade çocuk oyuncağı değildir.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri