Bu 11 haz tepe ise 25-26 ya da 2 temmuz dip 16 ya da 23 temmuz tepe altın ve gümüş.
Jelibon.
Bu 11 haz tepe ise 25-26 ya da 2 temmuz dip 16 ya da 23 temmuz tepe altın ve gümüş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bunun yerine önce düşüş ardına temmuz ortasına beklenilen tepe yerine
temmuz ortası dibe gelirse sonbahardan önce altından uzak durun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altında ay dönümünden gidersen
Tepeye gelen 4 haz 72 saatler ardına
tepeye gelen 19 haz 72 saatler
yogiye iki döngü yukarı dizdirir.
Her yol yukarıdır.
Çünkü 19 haz 72 saatler dibe gelirse bu sefer de alırım.
Mayıs ortası alan 1555 haftalık kapanış stopla long devam long marc fabere de gider kralına da gider.
Jelibon.
Dikkat neye? 19 haz 72 saatler tepeye gelirse evladiyelik al çektiğim mayıs ortası zaten çoşar.
19 haz 72 saat dibe gelirse evladiyelik alınan alım için yükselen dip kollanmalı. Alçalan dip stop sebebidir.
Jelibon.
Dalga 5 başladımı?
Ya başladı ya D yukarıdayız.
Başladıysa anlatacak birşey yok uçacaz dağlara tepelere fezaya romaya.
Başlamadıysa D yukarı bitince E aşağı ile 4 düşüşün son dalgası bitirilip 5 e geçecez.
Ya 2012 nin ikinci yarısı altın gümüş için çok olumlu olacak, ya da 2013 altın gümüş yılı olacak.
Hatırlanacağı üzere 2012 de algtın ve gümüşte yeni zirve yok demiştim ve uzun süre sürecek konsolidasyon belirtmiştim. Aylarca 1500-1900 gider demiştim. Gümüştede 6-12 ay konsolidasyonu mayıs 2011 de yazmıştım. Bu 6-12 ay, 12-18 ay da sürebilir.
Jelibon.
yunanistan borsası %8 +
bankaları %20 +
yuppii yunanistan kurtuldu)))))))))))))))))))
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Sn jelibon verdiğiniz haftalık tarihler genellikle iyi işliyor ve dibe geliyor ,yine öyle olursa gümüşte haziran sonuna doğru 25-26 haz. da dip olursa mevsimsel grafiğede uyuyor,sizin gümüş için alım yereleriniz nereler olur ozaman?
Piyasa görüşüm kısa vadede düşüş orta vadede yükseliş uzun vadede düşüşdür.
Jelibon.
Hocam kisa vade dusus derken bu 25 Hazirana kadar gibi, orta vade yukselis derken de 17 temmuza kadar gibi, uzun vade dusus derkende 17 temmuzda baslayacak gibi mi dusunmek lazim yoksa daha farkli tarihler mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri