15 dak sp.
Jelibon.
15 dak sp.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tobo varsa al sana obo.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Kısaca tepe tazelerse sorun yok ve 12 haz çalışmamış olacak. Daha doğrusu çalışmış olacak ama ara dalgaya gelmiş olacak.
Tazelemezse iki alternatif ortaya çıkar.
Sert olmayan satış yeriz ve 1291,1303,1313 oewlerde yükselen diple c yukarıya geçeriz.
Sert satış yeriz ve İİİ düşüşe geçeriz.
Bence ortadaki ama bence.
Jelibon.
Vixde 4 hazda dışı içi ve barı geçişle gelen al, alt banda giderek long kaar aldırdı.
Aşağıda değmeyle endekse gelen satış normal çünkü aşağı vixde dışa çıkış ender durumdur zaten.
Şimdi üste yönelme de değme ya da 3 al şartın oluştuğunda alım denenecektir.
Henüz değmiş değiliz unutmayın.
Jelibon.
Önce aşağı gider ise de yukarı yerine vix değmeden dönmüş olacak piyasa ve alım fırsatı kaçmış olacak, her fırsat yakalanacak diye birşey yok.
Önce vix yukarı giderse aşağı yerine poza girme açısından çok daha iyi olacak.
Yani vixden görülen piyasanın düşmesi gerektiği düşüşünde üst bb ye değmeyle alım fırsatı olacağı.
Ancak üst bbye değmeden aşağı dönerse pozu aldırmamış olacak. Yani poz yakalanamayacak.
Jelibon.
Üst bbye yönelirse son c dalga için alırım.
Al şartı net açıktır ve bilinir.
Jelibon.
Piyasa görüşüm kısa vadede düşüş orta vadede yükseliş uzun vadede düşüşdür.
Jelibon.
Sn jelibon altın ve gümüş yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyoruz!
Tarih gelelim altın gümüş haziran tarihleri.
Jelibon.
Jelibon hoca ara tarihe kadar dusus oradan da 17 temmuza kadar da yukselis bekliyorsunuz. O zaman 12 haziran ve 17 temmuzda tepeye gelmis oluyor. 17 temmuz o zaman short icin buyuk bir firsat yaratiyor.
Ara tarih icin bir calsimaniz var miydi? 22-25 hazirana ne dersiniz?
Haziran ayı altın gümüş tarihleri
Günlük tarihler
6-7, 13, 19-20, 27-28 Haziran
Haftalık Tarihler
11 Haziran, 25-26 Haziran
Daha Uzun vadeli tarih
2-9 Temmuz, 16 temmuz, 23 temmuz
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri