Önce vixle nasıl ala geçtik alayı vixte ta sallarken vixte ta yı kralı yapamaz (GRAF 6 HAZDAN YÜKSELİŞİ ÇOCUK OYUNCAĞINA ÇEVİRDİ VE ALT BB YE GİDENE KADAR BÜTÜN PUANLAR CEPTE). ERKEN SATAN YA DA SHORT ÇEKEN YA DA SHORTLAYAN MAFİŞ.
tek kural vardır
bb dışı kapanış, içi, barı geçiş
ve sağlam al.
1267-134X, 7X puan cepte.
Tek trade dönüp durmadan
YOGİYE ATILAN GOL.
YOGİ BAĞIRDIKÇA ÇIRPINMASI VE TA VE EW MANTIĞINDAN ÇIKIP HABER MANTIĞINA BÜRÜNMESİ.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
22 mayıs grafı.
Günlerce uzaklaşıp ekran seğretmememi sağlayan
olay sanat eseri.
HODRİ MEYDAN KRALINA ALAYINA.
BEN YOKTUM AMA NE BIRAKTIM ARKAMDA???
BORUSAL KOYULMUŞ BİR 5 İ DİP BIRAKTIM ARKAMDA.
VE YOKKENDE GRAFLAMADAN HEP İİ YUKARIDAYIZI YAZDIM KOLAYCA.
BENİM İÇİN ÇOCUK OYUNCAĞI.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
22 mayısta tarafımdan önce 1343 e tepki ama geçilemeden 1270 in hafif altına ewlenip ii yukarıya geçmesi şeklinde bu kadar oturttuğum bir ewin
komik karşılanması garibime gidiyor.
Bu piyasayı bu şekil çizmek çocuk oyuncağına çevirmek benim işim,
ben Jelibonum.
Şimdi geçmişi zaten çözmüştük.
FP den 4 haz vix al sinyaline, başı çok uğraşılarak ta olsa çünkü tepe de yatayda çok oyalandı düşmeden, düşmüştük.
Ve o günden beri tepme içindeyiz.
Bu tepme de bizi burada FP den sonra verilen iki tarihten biri olan 12 haz ve 17 temmuza getirecek.
Elbette önce 12 haziran.
Beklenildiği gibi önceden dipmi tepemi olacağı bilinmeyen ama sonradan süreçle çocuk oyuncağına dönen 12 haziran kapanış yükseği aldık.
Beklenilendi oldu, ne haberden etkilendik ne haberle yani tırvırıyla işimiz oldu.
Tak geldi 12 haz kapanış yükseğine.
Çok kolaydı, hatta bu kadar kolay olması takipçiler için iyi oldu. Ne anlatıldığı yıllardır kolayca örneklendi.
Jelibon.
Zaten haberle maberle işin olamaz ta ve ya bir ewcinin sonrtadan duyulacak bir haberi piyasanın ne zaman fiyatlayacağını bilmek için mümeccim olmak gerekir. Bunu dünyada yapabilecek tek bir kişi dahi yoktur.
Atıyorum ispanya bailoutu.
Yunan olayı.
Ayın 22 sinde ispanya mı bekleniyorsu biz haziran 12 derken hayır yunana yoruyordu herkes.
Gerçi ispanya bailoutu lafını yine sadece önceden Jelibon ortaya attı geçen hafta gösterdim o yazılarımı.
Eee alayı yunan der Jelibon ispanya der ortada yokken azcık farkımız olsun canım bakmayın ewci tacı olsakta üniversitesini okuduk bu lanetin.
Mesela yunan eurodan çıkmayacakmış sonuçta peh palavradır çıkacak, ama zamanı gelince.
Neyse konu bu değil bunun önemi de yok çünkü tırıvırı bu, önemli olan haberin ne zaman fiyatlanacağını ve ne zaman gerçeğe dönüşeceğini kimse bilemez.
Ewciler haberin ne olduğunu dahi bilmez, çizeriz olur.
Ha bazıları yanlış çizer, Jelibon da ew 5.inci sırada olduğundan daha öne koyduğu yardımcıları sayesinde genelde doğru çizer.
Tekrar söylüyorum bu topicte tarih ewden önemlidir.
Bulduğum tarihler ewe işaret çakmaktadır.
Ünlü ewciler bu tarihleri bilmedikleri için alternatiflerle giderken Jelibon tek sayımlara çocuk oyuncağı gibi bir anda dönmektedir.
Jelibon.
Şimdi bir kaç grafımızı verelim önce ndx gnome grafı.
Jelibon.
üstad beni başkasıyla karıştırıyorsunuz galiba
564xx den alan benim .ertesi gün kaar eden benim.aynı gün öğle arası ispanyanın bankalarının notuna yakalanıpta 539xx e kadar satmayacağım diyen benim
544x lerde maliyet satıp,her yukarı aşağıda sat al yaparak maliyet azaltan benim
561xx 566xx direnç diyen ve noktasal yakalayan benim
ortalama full nakite 56500-57000 gibi geçen benim
nasıl oluyorda 55000 den short çekiyorum anlamadım
karıştırdınız galiba
benim satıma göre de 580xx 4 1 i ihlal yeriydi.alt sayımlarda
şimdi ise ana sayıma geçtim 4 ün 1 i ihlal yeri 59388 dir
4 için yükseliyoruz amma çok komikleştirsdiler durumu bana göre tabiki
size göre durum farklı olabilir
işte burda acaba dedim B yi abc mi saysaydım diye.size sordum
yani C tükseliş içinde olabilirmiyizi soracaktım
yani ben 55000 den short çeken değilim
full nakitte bekleyenim.
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
usta onst yükselen üçgen zayıfladı gibi düşüşte bir önceki üçgenin altına inerse yine inermiyiz düşüş ağır yönde görnyr durum nasıl olur birde bu ew işini nasıl çözebilirim usta hiç saksım almıyr bu ew bana çok karışık geliyor rakamlar çoğaldıkça kafa çok karışıyor
NDX30DAK.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri