bu mantığın,...günlüğü,...
xu030 için, 69444,
vobix için, 69538,
1dk lık, 69438,..
saatlik 70160,...
bu mantığın,...günlüğü,...
xu030 için, 69444,
vobix için, 69538,
1dk lık, 69438,..
saatlik 70160,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben bütün indiklerime güvenirim, yeterki bana rakam versin ler,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
f s/p dünkü seviyelerine göre bayağı yukarıda duruyoruz bence..
hocam şimdik 1300 sp ye karşılık 69500 civarı vob diyebilirmiyiz acaba? her 10 puana 1000 demiştik bir ara bozuldu galiba bu fark ne dersiniz..
Konu TIFIL tarafından (12.06.12 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: yok
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
1315.xx sp
67755 vob
biz geçtik o geçemedi dedik ya, 1329.xx a geçecek,....
geçemesse aşağı çekebilir, sandıksan arkadan itebilir,...nitekim itti geçtik,...
bu sandık işini 17 haziranda netleştirecem,...
saatlık, 70160 tan, 70149 a revize,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn.Passat size göre daha tecrübesiz biriyim,Sn.İndiragandi öncelikli olmak üzere hepinizin rakamlarından faydalanmaya gayret ediyorum.
Yukarıda bahsettiğiniz Garan'ı yedirme operasyonuda olabilir tam terside olabilir belki garanı almak için günsonunu bekliyor olabilirler,yada açıkçı ve varantçı çok fazlaysa yarınıda bekliyor olabilirler.Dolayısıyla şuanda nakit beklemekle en iyisini yapıyorsunuz bence.
Ben önceki vadeden taşıdığım 74 bin maliyetli longlarımı dün ve bugün işleme açtım ve binpişman oldum.
Gün içi dar bantta testere mevcut şuanda çarpılmamak mümkün değil.O yüzden Garanı güniçi renk vermemek adına fazla oynatmıyorlar diyebilirim kendimce.Kolay gelsin.
Ayrıca iş-c kolay bir kağıt değildir,geçen sene endeksi tek başına alıp götürmüştü
Konu teoman85307 tarafından (12.06.12 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave
Şu an 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 konuk)
Yer imleri