Ula ** FDOW u..Bu düşüşü gece yapaydın ya..Sabah açılışta 66075 de şort kavırme emirlerim bekliyordu...uwww..şimdi uğraş dur pozitif ayruşma ileemmm
BANGA mühim
hay maşallah kama***lah..hehehe
BANGA mühim
Opsiwan üstad,
Ben sadece ranning ve ranamaying türünü biliyorum trıyengılın...cahalım o konularda...ama ranşng se, üçgene düşüş yönünde girdiği için aşşa kırmasını bekliyordum..sonuç: vob da yanlış analizle de para kazanılır..hattabizim piyasada genelde yanlış analizle kazanılır..pala nın tersci olması vesilesiyle
![]()
BANGA mühim
Tablo Adı : Suicide
Neo-Klasik tarzda bir çalışma..01.06.2012, İstanbul by Astatin
![]()
BANGA mühim
yaw bi 65xxx göreydik beaa
BANGA mühim
Tablo Adı : Turbulent Environment
Modern tarzda bir çalışma..01.06.2012, İstanbul by Astatin
Öyle graş gruş gonuşuyoruk da, 65525 altında günlük kapanış olmadığı sürece müsterih değilim...Ama 65525 altında günlük kapanış olursa onun çook derin manaları var..Kırmızı çizgi son iki bar hariç önceki 5 günün eğilimini yansıtoyor (son iki gün pala atraksiyonlarındna süzülmüş arındırılmış hali)..Onun altına inmiş oalcak..Yeşil ortanın altına inmiş olacak..CCı lar ve mom lar tepeden dönüş yapmış olacak..ver elini şarkışla olacak..trend gücü göstergesinin 2 nin üzerine sıçraması feyk kalmış olacak (önceki iki kez, 3 den geri dönüşüne bakın!!)...çiçek gibi olacak
![]()
BANGA mühim
Şapır şupur...
En az 3 HİSSE...
bu nedir arkadaş yaw.. %2.76 dax eksisine %0.7 ile karşılık veriyoruz **...hadi dax ı geçtik sabahtan beri raşik 3 tane graf yapıştırdık onun hatrına düşer bi %2 filan..yada 1,5..e eyi tamm 1,25 de olur
BANGA mühim
Gorkular sarmış 4-1 yanımı
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri