15DAKSP.
Jelibon.
15DAKSP.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ne GS ne GSC işler fenere, aziz başkan aklanıp da çıkarsa fenerde dip bitti fenere gelin
aliveli![]()
Kardeşimiz
aliveli![]()
Kardeşimiz
aliveli
Alıntı:
jelibon Nickli Üyeden Alıntı![]()
Sağolsun tüp kafa sayesinde GSC derece dipleme devam ediyor.
Jelibon.
usta gsc yi 2007 de başladı diye düşünsek 13 yıllık döngü 2020 ye geliyor.2020 ye kadar kötümü durum yani.
Bu verilen cezalar uefadan fenere verilecek cezanın altyapısıdır, göreceğiz. Artık 3 yılmı olur 5 yılmı olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Uefayı boru sananlar var,
UYANACAKLAR ZAMANI GELİNCE.
Jelibon.
üstad onu bunu bilmem ama zaten şikeden ceza kalktı diye biliyorum, diğer suçlamalar da eften püften (bence), hadi ceza aldı diyelim -ki o da şikeden olmayacak- tutuklu olarak yattığı süreden fazla olmaz aldığı ceza öyle olunca ceza alsa bile kararın verildiği gün aziz başkan dışarıda derim ben
neyse üstad tepki bitti 12 haziran dip gibi boğalar için de hayırlısı bu gibi...
Sn jelibon altın ve gümüşte alış yereniz nereler olur?
![]()
Graftaki mavi b kritimania. Altına gelmedikçe bu d.
Jelibon.
1539 altı üstü.
Tek noktadır.
Jelibon.
bol keseden 20 puan daha silkelediler her zaman indikatör haklı çıkıyor
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri